Programmer » Apple » Iphone Apps

CopyTrans Backup Extractor download

Download CopyTrans Backup Extractor gratis her

Kunne du godt tænke dig en smartere måde at bruge dine backups fra dine iOS devices på? Backups bliver automatisk genereret med faste mellemrum, i tilfælde af, du vil gendanne din telefon til et tidligere stadie. 

Backups indeholder derfor mange vigtige og ømme filer, som man kan få brug for, specielt hvis man ved et uheld har slettet dem, eller hvis din telefon er gået i stykker. Med et program som CopyTrans Backup Extractor kan du få en række værktøjer, der hjælper dig med at kunne få et bedre overblik over dine backups.

Gendan dine vigtige filer uden at gendanne hele din telefon

CopyTrans Backup Extractor fungerer som en mellemmand mellem dig, din computer og iOS device. Ved at forbinde din telefon til din computer, kan programmet få adgang til dine backups. 

Hvorfor er det smart? Lad os sige, du er kommet til at slette en samtale i Messenger, nogle telefonkontakter, eller vigtige dokumenter. For at få dem tilbage, ville du skulle gendanne hele din telefon. Det er en lidt ekstrem løsning, så derfor kan du i stedet bruge CopyTrans Backup Extractor. Programmet kan gå ind i dine backups, og lader dig derfor se individuelle filer. Så kan du blot markere dem, og gendanne dem på få sekunder. 

Du kan desuden også overføre dine backups til din computer, i tilfælde af din iPhone for eksempel går i stykker. Så har du stadig filerne, og kan overføre dem til en ny Apple telefon eller et hvilket som helst iOS device. 

Lækkert og moderne design

CopyTrans Backup Extractor har et smukt og indbydende design, der får dig til at føle dig komfortabel med programmet fra første færd af. Der er ikke nogen komplicerede brugerflade, man skal bruge timer på at navigere rundt i. 

De fleste funktioner og features fremstår krystalklart, i forhold til, hvad de kan gøre for dig. 

Konklusion

CopyTrans Backup Extractor giver dig de bedste muligheder, for at fornuftigt kunne arbejde hurtigt og effektivt med dine backups. Nu er det slut med at miste filer, kontakter og chats for bestandigt. Derfor kan programmet kun anbefales.

Download CopyTrans Backup Extractor 1.001 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
385

Version
1.001

Tilføjet
07-02-2020
Kompatible systemer
Windows, MacOS

Størrelse
6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
CopyTrans
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
385
Version
1.001
Tilføjet
07-02-2020
Kompatible systemer
Windows, MacOS
Størrelse
6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
07-02-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
CopyTrans
0 0 1

Afinstallering af CopyTrans Backup Extractor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CopyTrans Backup Extractor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CopyTrans Backup Extractor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CopyTrans Backup Extractor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.