Programmer » Apple » Iphone Apps

Clash of Clans download

Spil strategispillet Clash of Clans gratis her

Vi har vidst alle sammen stiftet bekendtskab med spillet Clash of Clans. Enten har vi en ven eller et barn, der spiller det. Måske har vi har set en Facebook- eller YouTubereklame. Spillet er et af de største i mobilegame-genren, og det er ikke uden grund.

Clash of Clans er ikke blot det gængse mobilspil med endeløse småtransaktioner. Det drager på mange klassiske tabletop-strategispil, og giver det den kant, der gør det bedre end de fleste. Her er meget at hente. Så build your village og kom i gang med at erobre denne virtuelle verden.

Byg en stærk base og erobr dine naboer

“Epic clan wars” er en sætning, der kan opsummere konceptet omkring Clash of Clans. Du står med opgaven af at bygge en stærk og sikker base for at holde dig beskyttet mod fjender, der søger det samme som dig: at plyndre og blive rige!

Men alene står man svagt, derfor er det vigtigt at sikre sig alliancer i clan war leagues (deraf Clan i navnet). Kun hvis man står sammen kan man opnå store ting. Så join a clan, det er den sikreste vej frem, og en god måde at nyde spillet på med sine venner og familie.

Hvordan marcherer man så mod fjenden og erobrer deres værdifulde genstande? Det gør du blandt andet ved at rekruttere troops og heroes. Der findes mange forskellige troops, der hver har deres styrker og svagheder.

Derfor er det godt at udspionere fjendens base for at se, hvilke troops der vil have størst succes med at overvinde deres forsvar. Heroes er specielle karakterer, der kan vende kampen til din fordel, hvis tingene går skidt. Men vær påpasselig, for de er værdifulde og skal ikke spildes.

En anden kombination er troops and spells. Ligesom med dine heroes, kan en velplaceret spell udløse stor skade på din fjende, og give dig fordelen, når alt står og vakler på et strå. Men du har kun en begrænset mængde af dem, så vær varsom!

Mikrotransaktioner - godt eller dårligt aspekt?

Efterhånden har vi set, hvor megen skade mikrotransaktioner kan forårsage et spils community. Der er altid frygten i gratisspil for, at der kommer en med mange penge, og derfor kan de vinde over dig uanset hvad. Det ødelægger konkurrenceelementet, da man ikke kan kæmpe på lige fod med sine modstandere og i sidste ende, vil motivationen for at fortsætte spillet dale.  

Clash of Clans har som sagt en ingame butik, hvor det er muligt at investere penge for at modtage nogle goder. Men hvad er disse goder? Ændrer de på noget, og får man en unfair fordel ved at købe sig til dem?

Man kan købe sig til gems og eliksirer. Gems gør for eksempel at du kan bygge bygninger og rekruttere troops hurtigere. Derudover kan man købe et gold pass, der løbende giver dig goder til at gøre dig stærkere. Det ville da give en unfair fordel, eller hvad?

Ja, det kan det i hvert fald godt komme til. Men måden hvorpå du bliver matched mod andre af de millioner of players worldwide er ikke tilfældig. Jo bedre man klarer sig i spillet, jo flere trofæer åbner man op for.

Det vil sige, de folk der køber sig til spillets goder, rangerer hurtigere op, og bliver derfor ikke matched med dig, som ikke bruger penge. Så dem der nægter at betale, er også dem, der spiller mod hinanden osv.

Selvom det er muligt at købe sig vejen frem til hurtigere udvidelser og styrke, vil det ikke betyde noget. Ultimativt vil du kun kæmpe mod folk af samme kaliber. Det er endnu en ting, der adskiller Clash of Clans fra så mange andre mobilspil, der kun fokuserer på penge.

Tidsfordriv med en strategisk kant

De fleste af os ejer en eller anden form for app, som vi bruger til at slå tid ihjel. Det kan for eksempel være et spil som Candy Crush; et spil der ikke kræver den store tankekraft, men bare at du læner dig tilbage og slår hjernen fra et par minutter. Er det lidt for simpelt, er Clash of Clans et rigtig godt alternativ for dig. Her bliver du udfordret strategisk, og skal vende enhver situation for at få det bedste resultat.

Tegneserieagtig grafik der får spillet til at komme i live.

Clash of Clans kan pryde sig af sjov og underholdende grafik, der får spillet til at komme til live. Eller sådan ser det i hvert fald ud i traileren. Ingame er der selvfølgelig de samme træk stilmæssigt, men animationerne er simple.

Dette er for ikke at belaste din telefons ydeevne, og du er sikret en glat og uproblematisk oplevelse, når du spiller Clash of Clans.

Spillet er en fryd for øjet, og varsler mange timers ustandselig sjov.

Alternative spil

Mangler man et andet spil til at fordrive tiden med kan Candy Crush saga anbefales. Byt og match slik, få den højeste score og slap af mens de trælse minutter flyver afsted. Candy Crush Saga kan downloades gratis her.

Konklusion

Clash of Clans er et fantastisk spil, der kan få tiden til at gå lidt hurtigere i trælse situationer. Du får muligheden for at udleve din indre strateg, og erobre store områder i en spændende og fjendtlig verden med millioner af spillere. Det kan kun anbefales.

Download Clash of Clans 8.116.2 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
444

Version
8.116.2

Tilføjet
10-04-2019
Kompatible systemer
Android & iOS

Størrelse
103 Mb (Android) & 147.7 Mb (iOS) Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Supercell
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
444
Version
8.116.2
Tilføjet
10-04-2019
Kompatible systemer
Android & iOS
Størrelse
103 Mb (Android) & 147.7 Mb (iOS) Mb
Licens
Freeware
Opdateret
12-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Supercell
0 0 1

Afinstallering af Clash of Clans

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Clash of Clans fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Clash of Clans, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Clash of Clans være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.