Programmer » Apple » Iphone Apps

BitDefender Antivirus Plus download

Download og prøv BitDefender AntiVirus Plus her

Computeren er blevet  en maskine i vores hverdag, vi ikke kan undvære. Det er nærmest umuligt at få meget gjort uden en ved hånden. Vi bruger dem på jobbet, igennem hele vores skoleliv fra børnehaveklassen til universitetet. Udover det bruger vi dem også til underholdning: vi abonnerer på aviser fra nettet,, spiller computerspil af enhver art og til at shoppe efter ting, fra Amazon og Wish, vi nok godt kunne have undværet.

Gik verden under i dag,  ville computeren nok være en af de ting, vi ville have sværest ved at klare os med uden. Med den vigtighed i tankerne er det derfor også utroligt vigtigt, at vi gør alt for at beskytte vores system. Der findes mange trusler i den digitale verden, der kan få din fysiske til at ramle sammen. Men med BitDefender AntiVirus Plus ved hånden kan du være tryg.

Drag nytte af de mange scanningsmuligheder

BitDefender AntiVirus Plus supplerer dig med mange forskellige måder, hvorpå du kan scanne dit system for skadelige ting. Den første scanning på dit system med BitDefender AntiVirus Plus vil altid være en langsom en af slagsen. Det er blot fordi programmet skal orientere sig i dit system; hvordan det er sat sammen, hvor vigtige filer ligger osv.

Den første og mest basale scanningsfunktion er den traditionelle quick scan. Quick scan gør som navnet hentyder til:  scanner overfladen af dit system for at finde umiddelbare sikkerhedshuller etc. Den går dog ikke i dybden, men det er den hurtigste vej gennem en scanning. Så har man travlt eller bare lige vil scanne sit system hurtigt, er dette det gode valg.

Udover dette har du systemscanningen. Systemscanningen går enhver fil på dit system gennem for trusler og andre fejl. På den måde sørger du for at komme rundt i alle hjørner på dit system. De mest skadelige virusser gemmer sig nemlig de steder, hvor man ikke forventer at finde dem. Men det kan BitDefender let som en leg.

Udover de generelle scanningsmetoder kører BitDefender AntiVirus Plus også med en realtime scanner i baggrunden. Og her skal det lig ebemærkes, at det ikke har en stor effekt på dit systems ydeevne. Real time scanneren sørger for at scanne alle de ting, du i det nuværende øjeblik gør brug af. Dette er en del af programmets “advanced threat defense”. Det vil sige, at hvis der for eksempel er et ransomware attack gemt i en fil, der venter på at springe ud, bliver den stoppet med det samme.  Så har du en række important files på dit system, behøver du ikke bekymre dig om dem.

Udnyt en effektiv VPN

Udover de klassiske scanningsmetoder tilbyder BitDefender AntiVirus Plus dig også nogle andre meget handy features, der kan hjælpe dig med at holde dig sikker.

Dette er blandt andet programmets lækre VPN-tjeneste. Hvad er en VPN? En VPN er i bund og grund et værktøj, man bruger til at maskere sin internetforbindelse fra andres snagende øjne. Det betyder at folk udefra ikke bare lige sådan kan se, hvad det er du præcist bruger internettet til. Det er rart, hvis man vil holde sin adfærd på nettet privat - og det er vi mange, der vil.

Mange af os husker nok dengang for et par år siden, hvor advokatfirmaet OPUS gik ind,  fik fat i vores informationer fra vores internetudbydere, truede os med bøder, hvis vi ikke betalte dem en sum penge. Med en VPN kan de slet ikke få adgang til denne information, da de går igennem en privat server.

Derfor kan en VPN altså være et uhyre vigtigt værktøj for dig, der gerne fortsat vil undgå folk, der snuser rundt i dine data. BitDefender VPN er her din løsning.

Privatlivet har aldrig været mere sikkert

Hvis der er noget, vi godt vil beskytte, er det vores privatliv. Du vil naturligvis ikke have at en fremmede trådte uanmeldt ind i dit hjem, og kiggede på alle dine private ting. Dette er desværre hvad der foregår på internettet hver dag uden vi egentlig ved det. Dine informationer stjæles og sælges til folk. Har du nogensinde undret dig over alle de spam-mails, du får? Eller alle de trælse telefonsælgere, der ringer dig op med i maden? That’s why.

BitDefender AntiVirus Plus tilbyder dig dog en række smarte funktioner, der begrænser dette. Det er blandt andet en stærk password manager, der gemmer og beskytter dine kodeord fra andre. Det gør det nemt for dig at logge ind på dine yndlingssider, men også svært for andre at få fat i dem.

Der er også den generelle BitDefender Internet Security, som du kan prøve gratis her også. Her får du network protection i højeste klasse.

Er du typen, der ofte shopper online kan du også få adgang til BitDefender  Safepay funktionen. Den beskytter automatisk dine kreditkortoplysninger fra fremmede, så du kan shoppe i ro og fred. Det gør det også nemmere og mere sikkert at styre din online banking.

Du kan også gøre brug af programmets file shredder. Det bruger du til at slette filer permanent uden spor folk kan finde. Når man normalt sletter en fil, så er den egentligt ikke væk, og kan gendannes hvis folk ønsker det. Men hvis der er noget følsomt på dit system, der bare skal væk for evigt, så er det her svaret.

Lidt guf til forældrene

Hvis du har børn, er chancen for at de også bruger en computer stor. Børn har ikke det samme koncept eller den samme forståelse for de ting, der lurer på nettet, som man godt kunne ønske de havde.

De fleste børn ender derfor med uden hensigt at snige en virus ind på dit system, eller besøge sider de ikke skal. Og måske lusker de sig ud om natten for at spille, når I sover.

BitDefender AntiVirus Plus giver dig dog nogle parental controls, der kan være behjælpelige her. På den måde kan du regulere, hvad dine børn foretager sig på computeren. Så kan du med ro i sindet lade dem surfe rundt og have det sjovt samtidig med de også holder sig sikre.

Til dig, der værdsætter sikkerhed og privatliv

BitDefender AntiVirus Plus bliver brugt af over 500 millioner mennesker verden over. Det er ikke helt et tilfælde. Med BitDefender AntiVirus Plus får du beskyttelse på alle fronter, der gør du kan surfe rundt på internettet og bruge din computer uden frygt i sindet.

Er du typen som så mange andre, der ikke vil løbe om hjørner med sikkerhed, så er BitDefender AntiVirus Plus et naturligt valg for dig.

Unikke værktøjer til alle formål

Noget af det unikke ved BitDefender AntiVirus Plus er de mange værktøjer, du får stillet til rådighed, og samtidig også hvor effektivt de fungerer. Mange antivirusprogrammet klarer naturligvis jobbet, men BitDefender AntiVirus Plus tager det til et helt andet niveau.

Det er for eksempel de færreste antivirusprogrammer, der inkluderer en VPN-service for eksempel. Og det er heller ikke mange antivirusprogrammer, der giver dig muligheden for file encryption og en file shredder. Det er værd at have i tankerne, når man skal vælge et antivirusprogram.

Glat og gennemtænkt design med omtanke

BitDefender AntiVirus Plus har gjort sig nogle gode tanker, når det gælder at designe en god brugerflade. Antivirusprogrammer kan godt for mange virke komplicerede og uoverskuelige, men her er det den helt modsatte fortælling.

Så snart du åbner programmet for første gange, bliver du taget på en lille og hurtig tur, der guider dig igennem de vigtigste funktioner. Alle de andre funktioner har et lille blåt spørgsmålstegn ved siden af navnet. Trækker man musen over det, får du en lille dialogboks, der fortæller dig, hvad det egentligt er, de gør. På den måde burde du ikke blive i tvivl om, hvordan programmet bruges.

Stilmæssigt er de forskellige funktioner og beskyttelsesområder fint indordnet i forskellige sektioner. Dem er der fire af, og navigerer man derind finder man alt, der er relevant for det område.

Naturligvis tilbydes der også support, hvis man alligevel skulle komme i tvivl om noget, og derinde er de så rare. De svarer på alle spørgsmål med et åbent og friskt sind. Deres hovedprioritet er trods alt, du er tryg ved programmet, og nyder at bruge det.

Alternativ Software

BitDefender AntiVirus Plus er blot ét af mange BitDefender products. Derfor kan det også anbefales at man prøver BitDefender Total Security. Her får man hele pakken som BitDefender AntiVirus Plus og Internet Security kan tilbyde. Programmet kan prøves gratis her.

Konklusion

BitDefender AntiVirus Plus er et de bedste antivirusprogrammer, du kan anskaffe dig selv. Når det kalder antivirus protection, så er BitDefender AntiVirus Plus et produkt, som du bliver nødt til at prøve. De mange værktøjer, der stilles til din rådighed vil give dig en let og sikker oplevelse med dit system. Det kan uden tvivl anbefales.

Download BitDefender Antivirus Plus 2019 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
454

Version
2019

Tilføjet
10-05-2019
Kompatible systemer
Windows, iOS, Mac, Android

Størrelse
566 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
BitDefender
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
454
Version
2019
Tilføjet
10-05-2019
Kompatible systemer
Windows, iOS, Mac, Android
Størrelse
566 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
BitDefender
0 0 1

Afinstallering af BitDefender Antivirus Plus

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere BitDefender Antivirus Plus fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find BitDefender Antivirus Plus, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle BitDefender Antivirus Plus være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.