Programmer » Apple » Iphone Apps

Bike Baron download

Download gratis og sikkert Bike Baron til din iPhone via Download.dk.

Bike Baron er et motorcykel spil uden sammenligning på Appstore. Spil dig igennem flere hundrede niveauer med den skøre Baron, hvor du får mulighed for at lave vilde stunts imens du kæmper dig igennem et vildt tegneserie univers med et smil på læben. banerne stiger i sværhedsgrad mens du drøner igennem uendelige loops og smalle tunneller. Spillet har en sær humor omkring sig, hvor det første indtryk når du starter spillet, er en gorilla der står i baren og baronen der styrter gennem væggen på sin motorcykel. Her får du chancen for at vælge baner og sværhedsgrad. Spillet er meget ligetil da det hele styres af to controllers i hvert hjørne af skærmen, og lige så snart du mestrer dem, bliver det en jagt på guldstjerner og skjulte guldkatte i hvert niveau. Dog hvis man bliver træt af at spille, de baner der allerede existerer i spillet, har man mulighed for at lave sine egne via spillets creator mode. Samtidig med det bliver Bike Baron spillet af flere tusinde mennesker verden over, og derfor er der endnu flere skøre og vanvittige baner som ikke engang spillets udviklere kunne finde på.
 
Spillet er udviklet af Mountain Sheep, hvor udviklerne bag klassikerne såsom Angry Birds og Minigore står bag, derfor bliver man heller ikke skuffet da Bike Baron er lige så sjovt og vanedannende som dem. Derudover bliver spillet løbende opdateret hvor du får nye costumer og mange flere niveauer, og en masse andet content. Timerne vil føles korte og spillet vil være en fornøjelse for både voksne og børn der har brug for at få et godt grin. derfor er de 7 kr. givet godt ud da man vil få flere hundrede timers gameplay.

Tak til Nicholas Jakobsen for denne anmeldelse.

Download Bike Baron 2013 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
936

Version
2013

Tilføjet
14-08-2013
Kompatible systemer
iPhone

Størrelse
46.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Mountain Sheep
Detaljeret information
Downloads
936
Version
2013
Tilføjet
14-08-2013
Kompatible systemer
iPhone
Størrelse
46.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Mountain Sheep
3 0 2

Afinstallering af Bike Baron

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Bike Baron fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Bike Baron, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Bike Baron være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.