Programmer » Multimedie » PDF

Adobe Reader download

Download det uundværlige program Adobe Reader gratis her

Der går sjældent en dag eller to, hvor vi ikke bruger vores computer. Computeren er altså med andre ord efterhånden blevet et uundværligt værktøj i en travl og hektisk hverdag, hvor alting gerne må gå lidt hurtigere. Vi bruger computeren til både skoleopgaver og på arbejdet, men ofte også i fritiden, når vi onlineshopper, læser e-bøger eller skal ordne andre praktiske ting i vores hverdag.

I takt med den teknologiske udvikling gennem de sidste år, findes der i dag flere og flere softwareprogrammer, som kan bidrage til at gøre din hverdag lidt nemmere og sjovere. Nogle softwareprogrammer er dog alligevel mere uundværlige end andre, men alt i alt er de fleste programmer, blevet udviklet til forbrugeren med et ønske om at være funktionelle hjælpemidler, der skal hjælpe dig med at løse forskellige opgaver, når du har brug for det. Et eksempel på et næsten uundværligt multimedieprogram, som du ikke kan komme udenom, og der i dag bliver benyttet af de fleste, er Adobe Reader. Adobe Reader er et velkendt softwareprogram, som blandt andet er kendetegnet ved en god brugervenlighed, fantastisk support og tilgængelighed via de fleste platforme og enheder.

Hvorfor er Adobe Reader et uundværligt program at have downloadet på sin computer?

I dag oplever de fleste danskere generelt, at en størstedel af vores daglige handlen faktisk foregår via computeren. I den forbindelse er særligt anvendelsen af PDF-filer næsten uundværlig for alle – både for unge såvel som ældre. Brugen af PDF-filer er altså med andre ord konstant stigende, og du vil derfor før eller siden, få brug for at downloade Adobe Reader til din computer.
En PDF-fil (Portable Document Format) er at af de mest almindelige og velkendte filformater, som du kan sende, modtage og præsentere dokumenter i. I dag findes rigtig mange informationer i PDF-formatet, der netop skal åbnes med Adobe Reader. Alt fra busplaner og vigtige præsentationer til e-bøger og spændende artikler er nemlig blot et udpluk af de dokumenter, der i dag i de fleste tilfælde skal konverteres til filer i et PDF-format. Synes du multimedieprogrammet Adobe Acrobat Reader lyder spændende, kan du læse mere om det her.

Adobe – en udvikler med stor erfaring på markedet

Uanset hvilke programmer og nye software du downloader til din computer, så er det væsentligt, at du har tillid til udvikleren i alle henseender. Ofte er en producent med meget erfaring at foretrække, og det har Adobe i høj grad. Adobe er etableret i Amerika, og har eksisteret siden 1982. Altså har Adobe efterhånden været på markedet i mange år, og står i spidsen for udviklingen af forskellige smarte computerprogrammer, der skal bidrage til at gøre din hverdag en smule nemmere. Adobe udbyder desuden programmer for ethvert behov, præference og niveau.

Udover at være skaberen af PDF-formatet, har Adobe altså også udviklet mange andre computerprogrammer, som du kan vælge mellem til din computer.

Brugervenligheden

Et computerprogram skal gerne være overskueligt og nemt at navigere rundt i, så både professionelle med høj erfaring og nybegyndere kan benytte sig af programmet. Adobe Reader er et program, der jævnligt bliver opdateret, så du altid kan få den bedste oplevelse med programmet. Med Adobe Reader kan du hurtigt søge efter et bestemt stykke tekst uden, at du skal læse hele dokumentet igennem, hvilket kan spare dig for en del tid.

Med Adobe Reader får du altså muligheden for hurtigt at browse rundt i PDF-filer. Derudover har PDF-filer gennem Adobe Reader den fordel, at de ser ens ud på alle mobilenheder, og du kan være sikker på, at modtageren af din PDF-fil ser dokumentet, præcis som du har gemt det på din egen computer.

Fantastisk support

Udover en glimrende brugervenlighed har Adobe også en fantastisk support, der hjælper dig videre, hvis du skulle have spørgsmål til Adobe Acrobat Reader eller andet der vedrørende Adobes programmer. Du kan besøge Adobes support side lige her, hvis du sidder med et problem, som du mangler hjælp til at løse. Derudover kan du på siden også finde svar på de mest spurgte spørgsmål.

Tilgængelighed

En software med en stor tilgængelighed er en altafgørende faktor for, om du har muligheden for at downloade programmet til din computer. Adobe Reader fungerer på alle computere uanset, hvilken browser du arbejder i, og hvilket operativsystem og hardware din computer har.
Derfor kan du både downloade Adobe Acrobat Reader, hvis du arbejder via Mac eller Microsoft Windows. Vil du læse mere om Adobe Reader, kan du tage et lille kig på Adobes egen hjemmeside her.

Men hvorfor egentlig konvertere allerede færdige dokumenter til PDF-format? PDF-filer har den fordel, at de ser ens ud på alle enheder uanset platform. Derudover er multimedieprogrammet Adobe Reader nu også knyttet til det, der hedder Adobe Document Cloud, som også er blevet udviklet af producenten Adobe. Dette program gør det nemt og hurtigt for dig at læse, arbejde og sende dokumenter hurtigt på tværs af forskellige computere og andre mobilenheder som f.eks. tablets eller smartphones. Desuden er programmet Adobe Acrobat Reader gratis – så bliver det næsten ikke bedre.

Andre multimedieprogrammer

Der findes et væld af forskellige softwareprogrammer, der alle har forskellige formål, funktioner og teknologier. Adobe Acrobat Reader er det globalt anerkendte program, når det kommer til konvertering af filer til PDF-format, men hvis du er avanceret bruger, kan det være, at det bliver nødvendigt, at du også tilføjer nogle andre software til din computer, da en PDF-fil konverteret gennem Adobe Reader kun er læsbar. Hvis du får behov for at redigere i en PDF-fil kan du med fordel eksempelvis downloade programmet PDF editor.

Konklusion

Afslutningsvis vil vi kort beskrive, hvorfor du bør installere Adobe Reader til din computer, hvis du ikke allerede har gjort dette i forvejen. Det er et uundværligt multimedieprogram for dig - uanset du blot bruger din computer, tablet eller smartphone til læsning i fritiden, eller om du dagligt arbejder via din computer. Den fantastiske brugervenlighed gør det nemt og hurtigt for dig at sende, modtage og læse vigtige dokumenter uden besvær. Adobe Reader får derfor en stor og varm anbefaling af os.

Video
Screenshots
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
4
Klik her for at afgive din egen stemme

Downloads
109.532

Version
2019.010.20098 (dansk)

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows Vista, 7, 8 & 10, Mac, Linux

Størrelse
36.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Adobe
Detaljeret information
Downloads
109.532
Version
2019.010.20098 (dansk)
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows Vista, 7, 8 & 10, Mac, Linux
Størrelse
36.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
27-02-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Adobe
4 0 268

Afinstallering af Adobe Reader

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Adobe Reader fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Adobe Reader , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Adobe Reader være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.