Blog

Udforsk din kreative side på designskole

Mange PC-brugere er vilde med spil og programmer der er med til at sætte gang i den kreative side. Dét at skulle være kreativ kan udspille sig på mange måder, men spil der kræver at der lige skal tænkes en ekstra gang, hitter ofte iblandt befolkningen. Men kunne du tænke dig at udforske mere af din kreative side? Så læs mere i denne artikel.

 

Tekstildesign, syning og meget mere

Det er ikke kun indenfor spil du har mulighed for at udforske din egen kreativitet. Hvis du savner at være kreativ i hverdagen, så kan du overveje en designskole. Denne design skole specialiserer sig indenfor tekstildesign, syning, formning og meget mere. Det vil give dig rig mulighed for at være kreativ både med dit hoved og dine hænder.

 

En måde at udtrykke sig på

En kreativ skole kan være en fordel for dig der mangler en måde at udtrykke dig på. Det kan også blot være værd at prøve, hvis du godt kan lide at bruge dine hænder og komme ud og prøve ting i praksis, frem for blot at sidde på en skolebænk hele dagen. Selvfølgelig har denne skole også ”normale” fag som du skal undervises i, såsom dansk og engelsk, men det er blandet sammen med praktiske fag, hvor du skal bruge dine hænder.

 

Lær en ny side at kende

Mange af os kan bruge timevis foran computerskærmen, hvad enten det er et spil vi er dybt optaget af, eller et bestemt program som vi bruger lang tid på. Kreativitet er i os alle sammen, det er dog ikke os alle der vælger at udforske denne side af os selv. Er du en af dem der gerne vil lære mere om dig selv og din kreative side, så er en design skole bestemt ikke noget dårligt valg. På linket kan du læse mere om skolen og alt hvad den har at tilbyde.