Blog

Tre browserbaserede spil, som man kan brænde mange timer af på

Browserspil er gode af mange grunde. De er ofte hurtige og fulde af action, og det er muligt hurtigt og nemt at koble ens venner op online, så man kan spille sammen med dem. Der er mange om buddet, når det kommer til online browserspil og derfor gælder det også om at man undersøger markedet og de mange forskellige sider, for at finde de spil, som man selv vil spille. 

Det er vigtigt, at huske inden man begynder at søge nettet tyndt for spil, at man passer på sin computer og softwaren. Dette kan gøres på mange måder, og det kan man læse meget mere om på PrivacySharks, hvor der god og meningsfuld information at hente. Tjek det ud inden man går browser-amok! 

Scribble - tegn og gæt på stoffer

Tegn og gæt er en klassiker, men aldrig har det været så sjovt som når man spiller scribble i browser. Tegn og gæt er et spil alle kender, men de færreste har forsøgt at skulle gætte, tegne og stemme på den sjoveste samtidig. Derudover er der mange forskellige muligheder for at gøre spillet mere personligt og anderledes ved at man kan lave sine egne ‘tegne kort’, hvor man selv bestemmer hvad der kan stå på. Dette gør at man har muligheden for at komme på sjove scenarier, som er sket i virkeligheden - man har altså endnu en måde at binde minder og venskab sammen med Scribble. 

Surviv.io - det går godt nok stærkt

Battle Royale har de seneste år været en af de mest populære spilgenrer, hvilket skyldes, at successen af Fortnite. Surviv.io er et spil, som blander BR med browser på en fast-paced måde. Hele ideen er at man lander i en verden, hvor man skal samle våben op og være den sidste mand stående. Det vil med andre ord sige, at det er The Hunger Games med tændstikmænd. Det grafiske ved spillet er meget smigrende på trods af dets primitive look. 

Chess.com - Når der skal tænkes

Skak er for mange kedeligt, men det behøver det ikke være. Chess.com er en klassisk skakspil, hvor man har muligheden for at løse muligheder og gåder, men også spille online mod andre i 5-minutters kampe eller længere, hvis det er det man ønsker. 

Dette var de browserbaserede spil, der var programmet for denne gang. Nyd dem og husk at beskytte computeren med den rigtige antivirus og software.