Blog

To uundværlige apps til den modeinteressede mand

Både mænd og kvinder med en smartphone, kan i dag hurtigt blive enige om, at apps er uundværlige - og dette er ikke helt uden grund. Hvis du har brug for hjælp til noget bestemt, eller blot er på udkig efter et nyt spil, så kan du næsten være sikker på, at der findes en app til formålet, som opfylder dine behov! Vi har nedenfor samlet to forskellige apps, der er gratis, og som kan være særligt interessante for dig at downloade, hvis du selv er, eller kender en mand, der er interesseret i mode.

 

Mod Man

Mod Man er en app, der uden tvivl er interessant for den modebevidste mand. Der findes mange forskellige funktioner i appen, som du kan få stor glæde af. En af funktionerne i appen giver dig mulighed for, at du først kan tage billeder af det eksisterende tøj i din garderobe for, at du dernæst kan kreere nye looks ud fra de billeder, du har uploadet i appen. Med denne funktion kan du på forhånd planlægge dine outfits, hvilket kan spare dig for lidt tid, hvis du har travlt om morgenen.

Appen har også en smart ønskeliste funktion, som du kan få glæde af. Hvis du eksempelvis alligevel går og mangler en ny barbermaskine eller skægtrimmer, så kan du uploade billeder af disse under ønskeliste funktionen, og sådan samler du hurtigt dine ønsker på ét sted. Hvis du går og mangler inspiration til mulige gaveønsker, kan du med stor fordel besøge siden Mandens.dk.


How to Tie a Tie

Selvom man er modeinteresseret, kan kunsten i at binde et slips rigtigt alligevel være en lille udfordring, og det er netop her, at det kan blive relevant for dig at downloade appen How to Tie a Tie. Appen er populært blandt mange mænd og lærer dig kort sagt, hvordan du hurtigt ved hjælp af simple illustrationer kan binde et slips på den helt rigtige måde.
                 

Vi håber, at du med artiklen er blevet inspireret til at tilføje et par nye apps til din samling.