Blog

Tilpas lyset på din computerskærm

Du bruger helt sikkert en masse tid foran din computer, men vidste du, at lyset fra din computerskærm kan give dig søvnproblemer og koncentrationsbesvær? Derfor er det en god idé at ændre din computers skærmlys, så lyset er tilpasset døgnets lys. Når dine øjne opfatter for meget lys, tror din hjerne at det er tid til at vågne, da det er naturligt at stå op, når solen kommer frem.

 

Gør lyset naurligt

Din computers lys kan nemt tilpasses det naturlige lys i rummet, hvilket er langt bedre for dine øjne. Herved bliver de ikke overbelastet af det skarpe lys. Det kan være lidt underligt at skulle vænne sig til et mindre skarpt lys og i starten kan skærmen synes mørk og svær at navigere rundt på. Hvis du slet ikke kan affinde dig med din computers nye lysstyrke, så kan du med fordel investere i skinnespots, som afgiver det lys du føler du mangler. 

 

Spar på strømmen

Udover at være bedre for dit syn, at din computers lys er mere naturligt, er det også bedre for dens energi niveau. Jo skarpere lyset er, jo mere strøm bruger den også. Derfor er det en win-win situation at skrue ned på lyset på din skærm.

 

Giv lyset førstehjælp

Eftersom et skinnespot kan være en god løsning i forhold til lyset i det rum du befinder dig i, er LED-TEK et godt alternativ til lyset på din skærm. Der findes Led skinnespots til et hvert behov, samt andre Led produkter, hvis du skulle blive fristet af det. Denne form for belysning giver dig samme form for lys, som du er vant til, men er bedre både for dine øjne og din computers batteriprocent. Derfor er Led belysning et godt alternativ til din computers voldsomme lys.