Blog

Til os, som længes efter varme himmelstrøg

Det er ingen overraskelse, at det danske vejr ikke altid viser sig fra sin bedste side. Kulde, regn, blæst og gråvejrsdage hører ikke til sjældenhederne i Danmark. Vi kender derfor alle sammen følelsen af at sidde hjemme i sofaen under tæppet og scrolle op og ned på den ene rejseside efter den anden i sin søgen efter den bedste rejse til den billigste pris. Så drømmer du om varmere himmelstrøg, kridhvide sandstrande og krystalklart vand til de billigste priser? Så læs med her.

Momondo til undsætning

Du er træt af at sidde hjemme i stuen, hvor kulden trækker ind ad dine vinduer. Hvad gør du? En mulighed er selvfølgelig at vælge at udskifte dine vinduer til nogle nye billige vinduer. Så slipper du da i det mindste for, at det trækker og er koldt. En anden mulighed er, at du kan hoppe ind på Momondo og begynde at scrolle igennem de mange tusinde muligheder, der findes af forskellige rejser. Momondo er nemlig en kæmpe rejsesøgemaskine, der gør det muligt for brugere i hele verden at finde og sammenligne priser på fly, hotel, billeje og pakkerejser. Momondo sælger dig ikke direkte noget, men giver dig en oversigt over tilgængelige rejser og deres tilhørende priser. Finder du en rejse, der kunne være interessant og relevant for dig, sendes du videre til udbyderen, hvor selve bookingen gennemføres. Momondo findes både som hjemmeside og som App, og du har derfor næsten altid Momondo lige ved hånden.

Nemt og overskueligt med Momondo

På Momondo finder du en feature, der hedder ”My Trips”, der gør det nemt for dig at samle og administrere dine rejseplaner, holde dig opdateret samt planlægge dine rejser med kammerater eller familie. Det bliver altså næsten ikke lettere at skabe overblik over dine rejseplaner, end det gør med ”My Trips”. Du behøver altså ikke engang bevæge dig op af sofaen derhjemme for at arrangere din rejse, hvad end du vil rejse alene eller med kammerater eller familie.

Lad Momondo inspirere dig

Når du besøger Momondo, kan du under fanen ”rejseinspiration” finde en masse inspiration til din kommende rejse. Det gælder både inspiration ift. seværdigheder mange forskelle steder, tips til miljøvenlige rejser, rejser på forskellige årstider og mange andre spændende og relevante ting. Så lad Momondo inspirere dig og føre dig et skridt tættere på drømmerejsen og et skridt længere fra de kedelige gråvejrsdage og kolde aftener under tæppet i Danmark.