Blog

Tid til fiskeri på PC’en eller i ”real life”

Det er ved at være sæson for fiskere og det kribler nok i fiskearmene på mange lystfiskere efter tid, vejr og mulighed for at komme ud og fiske.

Skulle det være besværligt at komme afsted, af den ene eller anden årsag, så findes der også en lang række gode fiske spil, som kan nydes i kortere intervaller og lige her på PC’en.

Prøv f.eks. Petri Heil - Gold Online, som er et fiskeri simulationsspil, der tilfredsstiller enhver lystfisker der trænger til en fisketur –her på Download.dk kan du downloade det og få det hjem i stuen.

Spillet byder dig således på realistisk fiskeri med fotorealistisk grafik, fisk der spræller, fugle der synger, smukt dynamisk vand og alt hvad du behøver for at nyde fiskeriet.

Du kan fiske lige hvor du vil; i forskellige vandløb, søer, damme over hele verden. Du kan vælge imellem et af 50 områder der hver byder på forskellige forhold. Du kan selv vælge om du vil fange fisk af en helt bestemt race i hvert område. Dit hovedformål i spillet er, at fange så mange fisk som muligt og få point for det. Pointene er afhængige ad typen af fisk og vægt.

Det eneste du nok ikke finder i det spil, men i stedet via linket her er et stort udvalg af Powerbait