Blog

Tag aktiespil til det næste niveau

Hvis du er en af de mange danskere, der har snuset lidt til aktier og investering, så kender du måske til aktiespil. Det er spil, hvor du i stedet for at handle med rigtige aktier, faktisk spiller med aktier. Det koster ikke noget, men er ren underholdning, hvor du kan få et indblik i aktieverden. Selvom det er fiktive aktier og fiktive penge, så kan du alligevel godt få gevinst ud af spillet. Hvis du får det største afkast ud af investeringen, så har du muligheden for at vinde rigtige præmier. Det er altså spil, du helt sikkert kan bruge mange timer på, og det er en god måde, hvorpå du kan få en idé af, hvad investering er. Du behøver ikke sætte din konto på spil, men kan få lov til at øve dig, når du sidder i flere timer og spiller.

Prøv kræfter med daytrading

Hvis du er blevet bidt af de mange timers spil og føler, du har bare lidt mere kendskab til aktier end før, så kan du prøve at kaste dig ud i den rigtige investeringsverden. Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte, men på daytrading.dk får du en masse gode tips til, hvordan du bevæger dig ind i daytrading med succes. Her kan du læse forskellige guides til at investere, du kan få råd fra erfarne daytradere, og du kan blive sat ind i, hvad pokker kryptovaluta egentlig er. Du kan derfor få en god start på investering, så du ikke falder i nogle fælder eller bliver forvirret over Bitcoin.

Find dit fællesskab

Det kan være svært at komme i gang, og hvis man er helt ny, føler man sig nok fremmed, når det kommer til en verden som investering. Heldigvis er der mange muligheder for at sparre og bare møde nye, spændende mennesker. Du kan finde dit fællesskab på invested.dk, hvor du kan blive medlem af Danmarks online investeringsklub. Det er ganske gratis, og du får en masse fordele så som gratis webinarer i investering. Her er der også en gennemgående guide til, hvordan du finder rundt i aktier som ny investor. På live webinarer kan du spørge eksperter om de aktiekøb, du skulle være i tvivl om, så du kan tjene penge og få en god oplevelse. Aktieverden kan være forunderlig, hektisk og spændende. Men hvis du har interessen, så har du heldigvis en masse hjælp til, hvordan du kan handle med aktier. Hvis du efter at have investeret en masse savner aktiespillene, så kan du også prøve kræfter af med en aktiesimulator på Investopedia.com.