Blog

Styr din robotplæneklipper online

Mange af os kender det: det der med at skal slå græs – det er ikke altid at det er hverken det mest spændende eller sjove i hele verden. Nogle dage har man en presset hverdag, hvor eksempelvis jobbet, aftensmaden, børnepasningen eller andet fylder så meget, at man ikke kan finde tid til at slå græs – og andre dage orker man det simpelthen bare ikke!

Dog skal græsset jo slås alligevel – faktisk omtrent 26 gange om året. I de travles eller i de dovnes tilfælde, er det skønt at man kan få nogen til at slå græsset for sig, uden at man selv behøver at løfte en finger. Du kan nemlig anskaffe dig en robotplæneklipper, som gør alt arbejdet med at slå græs for dig.

Hent en app og nyd fritiden

Mange robotplæneklippere har en app, sådan at du, via din Apple- eller Android-enhed, online kan styre hvornår og hvordan din robotplæneklipper skal slå dit græs - se mere her. I appen til din robotplæneklipper kan du både starte den eller stoppe den, du kan indstille den og du kan holde øje med plæneklipperens bevægelser og driftstatus. Alt dette uden at du behøver at bevæge dig fra sofaen i stuen, fra det vigtige arbejde eller møde på kontoret, eller fra hvad end du ønsker at bruge din nyvundne tid på – i stedet for at slå græs.

Fordele og ulemper du skal overveje, hvis du vil købe en robotplæneklipper

Nogle fordele ved en robotplæneklipper kan blandt andet være:

  • Det gør havearbejdet en del nemmere
  • Det er en miljøvenlig investering
  • Det er en lækker gadget til de teknikglade

Omvendt kan der også være visse ulemper ved en robotplæneklipper:

  • Der kan muligvis være højere risiko for tyveri, end ved en almindelig plæneklipper
  • Robotplæneklipperen kan have vanskeligt ved at klippe kanterne pænt
  • Robotplæneklipperen kan få udfordringer, hvis du har en lidt kringlet og vanskelig have