Blog

Spar penge ved køb af brugt IT-udstyr

Sponsoreret indhold:

Brugt IT udstyr er en god løsning for mange, som søger nyt IT udstyr, som ikke koster kassen. Det er også en mulighed, der åbner op for at være mere miljøbevidst og bæredygtig i eksempelvis sin virksomhed. Udover at gavne miljøet, gavner det naturligvis også din pengepung at købe brugt IT, da genbrugt IT ikke er ligeså dyrt som nyt. Det er vigtigt, at du køber brugt IT fra et troværdigt sted, hvor de er specialiserede, og ved hvad de har med at gøre.

Kimbrer Computer er eksperter i brugt IT og har mange års erfaring. Deres lange erfaring omfatter blandt andet opkøb og en professionel håndtering af brugt IT-udstyr, som er fuldt funktionsdygtigt, men ikke lever op til firmaets krav længere.

Processen der sikrer det bedste brugte IT-udstyr

Af og til står firmaer i en situation, hvor de sagtens kan bruge deres IT-udstyr, men må skille sig af med det alligevel, fordi det ikke længere lever op til visse krav. Kimbrer Computer køber både stor og små partier af netop dette brugte IT-udstyr. Dette renoveres og videresælges til en retfærdig markedspris. Hvis firmaer skal have interesse i at sælge deres brugte IT-udstyr, skal der være en stor sikkerhed i måden hvorpå firmaets data håndteres. Kimbrer Computer sørger altid for en helt sikker og forsvarlig datasikring, så virksomheden altid kan føle sig på den sikre side, efter salget af brugt IT-udstyr.

En bæredygtig mulighed

Meget elektronik må lade livet længe før det er nødvendigt. Ved at renovere brugt IT-udstyr forlænger man levetiden på en lang række produkter, som ellers kunne være endt på lossepladsen, og aldrig være blevet brugt igen. Ved genbrug af IT udnytter man udstyrets potentiale bedre og gavner miljøet samt arbejder for en bæredygtig udvikling.

Hvis du ikke står overfor, at skal købe IT udstyr, men derimod skal sælge det, kan du få en god pris og en velfungerende proces ved at sælge dit udstyr. Først sender du en forespørgsel, hvorefter du vil få et gratis og uforpligtende tilbud. Transporten står Kimbrer Computer for, og på denne måde transporteres udstyret ligeledes på en sikker og ansvarlig måde. 

Når udstyret er modtaget, gennemgås en fast procedure af en certificeret tekniker, der både undersøger udstyrets stand og funktionalitet. Herefter håndteres og slettes data på dit brugte IT-udstyr på en sikker måde, hvorefter betalingen sker. Efter denne proces er dit IT-udstyr af vejen, men uden at være gået til spilde.