Blog

Skal efterårsferien bruges på oprydning?

Hvad enten der er tale om hus eller computer, så er der en gang imellem brug for en ordentlig oprydning og for de fleste af os er hverdagen alt for travl til at det inden for rimelighedens grænser måtte kunne lade sig gøre. Derfor kommer ferier belejligt. Her holder nogle helt fri, imens andre forbereder sig til hverdagen igen, eller tager næste trin op ad stigen, måtte det være karriere-mæssigt, træningsmæssigt eller noget helt andet, imens andre holder fri.

 

Hører du til dem, der er på vej op og frem, så er det måske nu huset og computeren skal klargøres til næste rush.

 

Skal du rydde op i hjemmet, så er der alle de sædvanlige ting, så som støvsugning, vinduesvask, opvask, vedligeholdelse af alt fra røgalarmer og til robotstøvsugere. Men hvad gør du, hvis huset er fyldt op, som en overfyldt harddisk? Svaret er faktisk enkelt, selvom de færreste, der ikke er ved at flytte overvejer det: opbevaring! Du kan finde mere info om dette på https://boxdepotet.dk/.

 

Ok, så er der styr på huset. Så er det computerens tur. Og her har Download.dk en hel kategori med software, som kan hjælpe dig på missionen. Kig f.eks. i sektionen Diskoprydning, hvor du finder populære programmer, som f.eks. CCleaner (gratis) og More Space.

 

Så er pladsen på harddisken måske ved at være i orden igen. Så kan du overveje, at bevæge dig videre til kategorien Hurtigere PC, hvor du finder programmer, som kan tune indstillingerne på din PC og fjerne uhensigtsmæssige filer og opsætninger. Populære programmer i den kategori inkluderer bl.a. RAM cleaner, som rydder op i forbruget af dine RAM, hvilket ofte er årsagen til dårligt performende PC’er. Tag også et kig på System Mechanic, som er lidt mere omfattende end RAM cleaner. God fornøjelse med rengøringen!