Blog

Sådan indretter du den perfekte mancave

Dette indhold er sponsoreret

Har du også et ekstra rum du ikke rigtig ved, hvad du skal bruge til? Eller har du et rum fyldt med rod, du gerne vil udnytte til noget mere funktionelt? Så er vi her for at hjælpe dig, vi foreslår nemlig, at dette rum forvandles til dit helt eget fristed, nemlig en såkaldt mancave, med plads til hygge, sjov og afslapning. Vi kommer her med fire tips til, hvordan du kan indrette rummet og dermed skabe de perfekte rammer for din mancave.

Plads til venner

I mancaven skal der selvfølgelig være plads til ens venner, så man kan bruge dette rum som et hyggeligt opholdsrum, hvor man kan have det sjovt. Derfor er det en god ide at tænke siddepladser ind i indretningen. Der skal være plads til en sofa, lænestole og eventuelt nogle flere siddepladser, så det kan rumme så mange gæster og venner som muligt. En ide er at anskaffe sig en sovesofa, i stedet for en normal sofa. På denne måde får rummet to funktioner; det kan både bruges til ophold, men også som gæsteværelse til eventuelt overnattende gæster.

Minibar

Hav en minibar klar, når der kommer gæster. Det er en sjov lille detalje og noget man helt sikkert vil sætte pris på. Minibaren kan blot bestå af et lille køleskab indeholdende kolde drikkevarer. Men hvis man er en gør det selv mand, kan man sagtens kaste sig ud i at bygge en hjemmelavet bar, der passer perfekt til rummet og som kan bruges til alle ens fester og de hyggelige aftener med venner og familie.

Fladskærm

Ved at have en fladskærm i rummet, følger en række aktiviteter, der nu bliver mulige. Man kan eventuelt tilkøbe en spillekonsol, og derfor have muligheden for at spille med sine venner og have det sjovt. Men man har også mulighed for bare at tænde for en film eller fodboldkamp og slappe af til det, enten alene, eller i selskab med andre, og dertil kunne man jo nyde en kold øl eller sodavand fra minibaren.

Noget på væggene

Selvom det er en mancave, kan den stadig godt se pæn ud. Dette kan opnås ved at hænge plakater på væggene. Find plakater her på minida.dk. Minida. har plakater i alle slags størrelser og farver og derfor også noget der passer lige præcis til ens egen stil. Minida har også en del motiver, der ville sætte et personligt og unikt præg på rummet, blandt andet denne Brøndby Stadion plakat man kan have hængende, hvis man er fan.