Blog

Sørg for at beskytte din computer mod hackere

De fleste af os bruger vores computere til daglig. Hvad end dette er på studiet, på arbejdet eller blot derhjemme privat, så tages computeren ofte i brug. Din personlige data er i stor grad på din computer, dette er eksempelvis når du handler online. Derfor er det uhyre vigtigt beskytte sin computer, som indeholder dine personoplysninger, så disse ikke kommer i de forkerte hænder hos en hacker. Denne artikel vil indeholde et par tips til, hvordan du sørger for at beskytte din computer. Ønsker du at læse mere om privatlivspolitik og personoplysninger, kan du gøre dette hos Sikkerhedsstyrelsen.

 

Vær påpasselig

Når du får emails, som virker mærkelige, og som kommer fra ukendte afsendere, så vær påpasselig med at åbne disse. Disse kan nemlig komme fra hackere, som vedhæfter et link i mailen, som kan give din computer virus, og gøre sådan du ikke længere har adgang til dine filer. Disse emails kan ofte være svære at gennemskue, så husk at være påpasselig og brug din sunde fornuft.

 

Gør brug af sikkerhedsprogrammer

En nem måde at beskytte sin computer er at benytte sig af diverse sikkerhedsprogrammer. På denne måde sørger programmerne nemlig for, at du er sikret imod diverse trusler.

 

Anvend stærke passwords

En måde hvorpå hackere får adgang til dine konto er blandt andet, hvis du har en svag adgangskode, som de kan gætte sig frem til. Sørg derfor for at bruge en svær adgangskode, som både indeholder tal og bogstaver, samt store og små bogstaver, for at gøre det så svært som muligt for hackere at gætte sig frem til.

 

Beskyt også dit hjem

Ligesom det er vigtigt at beskytte sine personlige oplysninger, er det også vigtigt at beskytte sit hjem. En måde at gøre dette er ved brug af Somfy, som har alverdens ting indenfor alarmsystem og overvågningskameraer. Ønsker du at høre mere om dette, kan du tjekke det ud hos https://shop.somfy.dk/.