Blog

Sådan sikrer du dig den rette TV-pakke

Den rigtige TV-pakke for dig, er den TV-pakke, der indeholder en masse kanaler, som du godt kan lide at se. Men det kan være svært at finde en pakke, der indeholder alle de kanaler, som du gerne vil have og som samtidig ikke koster det hvide ud af øjnene. Derfor er det en god ide at vælge TV-udbydere, der giver mulighed for at tilføje kanaler til TV-pakken. Dette er eksempelvis muligt med Fibias TV-pakker.

 

Hvor meget TV ser du?

Før du vælger en TV-pakke, bør du overveje, hvor mange TV-kanaler du ser. Jo flere kanaler du ser, desto større en TV-pakke er anbefalet. Hvis du kun ser få TV-kanaler, er der ingen grund til at betale for en masse kanaler, som du alligevel ikke ser.  Du bør også undersøge, hvilke kanaler de forskellige TV-pakker indeholder, så du er sikker på, at du får de kanaler, som du gerne vil have. Undersøgelser fremviser at 9 ud af 10 danskere ser ”almindelige tv”, hvilket løber op i næsten 3 timer om dagen.

 

Vælg den rigtige TV-udbyder 

Hvis du har besluttet dig for en TV-pakke, men stadig ærgrer dig over, at nogle af dine favoritkanaler ikke indgår i pakken, bør du undersøge muligheden for at tilføje enkeltvise kanaler til din TV-pakke. Dette fungerer forskelligt fra udbyder til udbyder. Nogle pakker har allerede et bestemt antal valgfrie kanaler, som du kan tilføje til TV-pakken, mens du hos andre skal købe det separat.

Vær opmærksom på, at det ikke er alle TV-udbydere, der tilbyder tilføjelse af valgfrie kanaler. Det bør du undersøge, inden du ligger dig fast på en TV-udbyder.

Det handler om at vælge den bedste TV-udbyder, når det kommer til pris, pakker og tilføjelser. På den måde får du mest for pengene og den bedste oplevelse med din TV-pakke.

 

Hvad får du ellers med i handlen? 

Det sidste du bør overveje, inden du endeligt beslutter en TV-pakke og TV-udbyder, er om du får nogle tillægsydelser med abonnementet. En tillægsydelser er de ekstra ting, som medfølger TV-abonnementet. Disse tillægsydelser er en ekstra bonus, som forøger værdien af dit TV-abonnement.

Eksempler på tillægsydelser:

  • Streamingtjenester (Netflix, HBO, Viaplay osv.)
  • En TV-boks med ekstra funktioner (adgang til filmleje og abonnementsindstillinger)
  • Mulighed for at se dine TV-kanaler overalt, hvis du har en tablet eller mobiltelefon med dig.