Blog

Sådan får din hjemmeside større popularitet

Uanset om du er blogger eller har en virksomhed med en hjemmeside, er det ikke helt ligegyldigt, hvorvidt din hjemmeside er populær eller ej. Hvis du gerne vil opnå høj status som blogger, der kan leve af virksomhedssamarbejder og reklame, afhænger det af, om du har mange læsere og aktivt kommunikerer med dem via kommentarsporet eller mails. Hvis du er selvstændig virksomhedsejer og har en hjemmeside, gælder det også om, at mange kender til brandet og hjemmesiden. Men hvordan opnår man så popularitet? Det vil vi her på Download.dk guide dig igennem i denne artikel.

 

Online markedsføring

Både som blogger og virksomhedsejer er det en god idé, at have en anden platform udover hjemmesiden, som f.eks. en Facebookside og/eller en Instagramside, som kan gøre andre mere opmærksomme på din hjemmeside og dit brand. På den måde laver du online markedsføring af dit eget brand på andre platforme, hvor andre mennesker kan blive opmærksomme på det. Det handler dog ikke blot om at have en Facebookside eller en Instagramside, men også om at bruge den fornuftigt til online marketing, hvor din virksomhed eller du som blogger gør opmærksom på et eller flere bestemte produkter. Det er samtidig vigtigt på Instagram, at man laver nogle relevante hashtags, som kan føre andre hen til din Instagramside og se, hvad du har at byde på. Man bør dog ikke bruge for mange hashtags og de skal samtidig være relevante og ikke alt for interne, for at flest mulige Instagrambrugere kan finde frem til det.

 

SEO

Den famøse search engine optimizing, også kaldet SEO, er en vigtig del af, at kunne få større popularitet på din hjemmeside. SEO gør nemlig, at netop din hjemmeside kommer højere op i Google-søgninger, når folk indtaster relevante ord og sætninger, som har tilknytning til din hjemmeside. På den måde finder folk hurtigere frem til din hjemmeside, da de fleste mennesker tager de øverste hjemmesider, der er at vælge imellem, når de har søgt på noget bestemt.

Se hvilke programmer vi har her på Download.dk, som kan hjælpe dig med SEO.

 

Hav en flot hjemmeside

Sørg for at din hjemmeside er pæn og overskuelig at se på, da folk oftest bliver draget af noget, der har et pænt udseende og samtidig er nemt at bruge. Det gælder om at bruge professionelle klare billeder, der tydeligt viser, hvad der er tale om. Derudover er det vigtigt, at der kun er brugt op til 3 skriftstørrelser på hjemmesiden, samt at skrifttypen er den samme, så det ikke ser rodet ud.