Blog

Sådan bliver du en player som Tiger Woods

Ønsker du at blive en god golfspiller og stræber du efter at stå lige så stærkt som Tiger Woods? Men måske har du ikke lige tiden til at tage ud på golfbanen så ofte som du ville have ønsket, og derfor ikke føler du kan forbedre dit game. Så er golfsimulator spillet Supreme Golf lige noget for dig!

Supreme Golf er et online spil som er gratis at benytte. Spillet er en golfsimulator, og handler i al sin enkelhed om at spille golf præcis som du ville gøre det på den rigtige golfbane. Du kan se distancen til hullet, hvilket jern du vil anvende og du får forskellige udfordringer på banen, akkurat som i virkeligheden. Du slipper altså for at tage ud på golfbanen, men kan sidde i dit komfortable eget hjem, på kontoret eller sågar på toilettet, mens du sidder og spiller golf.

I spillet vælger du selv mellem hvilken spiller du gerne vil være, nemlig om du vil være en mandlig eller kvindelig spiller. Her kan man altså vælge mellem sine egen præferencer til, hvordan ens spiller skal se ud og hvordan de skal være iklædt. Det er vigtigt at være klædt på så man føler sig selvsikker og tilpas, for at man kan præstere bedst muligt på golfbanen ”live”

Vil du have det nyeste golftilbehør og være iklædt det nyeste gear, for at stå skarpt på greenen, så kan du tjekke abacus golfudstyr ud på golfexperten.dk. Her finder du det nyeste indenfor golfudstyr, hvor der både er tænkt på funktionaliteten samt designet, som er kombineret med kvalitet såvel som funktion. Skal du spille godt skal du også være klædt godt, for at få mest mulig ud af sine kompetencer. Ønsker du derfor at forbedre disse kompetencer, så prøv Supreme Golf i dag.

Husk at det ikke er snyd at øve sig online inden man går ud på greenen. Hvis man er et par stykker kan man lave en online og offline turnering, og så se hvem der samlet set klarer sig bedst – så har alle en chance uanset om man er mest en Tiger Woods eller Bill Gates.