Blog

Rygstøtte til kontorarbejde – virker holdningskorrigerende tøj?

Der er flere og flere i de yngre generationer som sidder mere og mere foran deres computer, både derhjemme men også på arbejdet, i skolen m.v. Dette skaber problemer for mange af dem som i forvejen har lidt problemer med ryggen, da kontorarbejde hvor man sidder stille i mange timer ad gangen, ikke er særlig sundt for ryggen. Men flere og flere køber en rygstøtte som er f.eks. holdningskorrigerende tøj, som er skabt til at forbedre vores holdning, særligt når man selv glemmer at koncentrere sig om det.

Rygstøtte til kontorarbejde

Når man bruger en rygstøtte som denne eller den ene eller den anden form, så vil man opleve at komme til at sidde i en uvant position, fordi man ikke er vant til at sidde ned og være rettet helt op. Det kan i starten virke ubehageligt fordi du simpelthen bliver tvunget til at sidde helt ret, men efter noget tid som vil ryggen vænne sig til det, og så bliver det en god følelse igen, fordi du pludseligt vil opleve at smerterne i ryggen som du ellers havde fået ved at sidde og falde sammen, vil blive mindsket eller måske endda forsvinde, fordi du stopper med at falde sammen. Dette holdningskorrigerende tøj kan derfor være oplagt for dig der sidder ned mange timer om dagen.

Virker holdningskorrigerende tøj?

Der er mange der stiller spørgsmålet om holdningskorrigerende tøj virker, og svaret er ja. Det virker på den måde at du bliver rettet op, og ofte så er det et stort problem når man døjer med ryggen, hvis man sidder og falder sammen. Dette vil derfor afhjælpe mange rygproblemer, fordi man stopper med at sidde og hænge og i stedet for får den bedst mulige positur. Du kan læse en test af holdningskorrigerende tøj her hvis du vil blive endnu klogere på hvordan tøjet virker.