Blog

Prøv kræfter med at bestige Kilimanjaro

De fleste af os har prøvet at køre fast i et spil, som vi har brugt lang tid på at klare. Når vi så endelig får klaret spillet, er vi stolte af os selv, og den tålmodighed vi har udvist. Følelsen vi sidder tilbage med, giver os tiltro at vi kan klare meget mere end vi lige tror. Kunne du tænke dig at stå tilbage med dobbelt så stærk følelse af, at du kan klare det hele? så læs videre i denne artikel.

 

Noget anderledes og grænseoverskridende

”Hvor der er vilje er der vej” siges det, og det er ikke helt forkert. Vi kan ofte meget mere end vi selv tror på, og når vi modbeviser os selv på en positiv måde, så er vi helt oppe og køre, og vores selvtillid stiger gevaldigt. Dette er dog ikke kun hvis vi gennemfører et spil vi har haft svært ved. Vi kan opleve den selvsamme følelse blot 10 gange større, ved at gøre noget helt anderledes og grænseoverskridende, såsom at tage hen til Kilimanjaro.

 

Et adrenalin kick

Bestig Kilimajaro og oplev en følelse du aldrig har prøvet før. Kilimanjaro er ikke blot et hvilket som helst bjerg, faktisk er det Afrikas allerhøjeste bjerg, som måler hele 5.895 meter! Med Zanzibar højskolen kan du prøve kræfter med en Kilimanjaro rejse, og en oplevelse du aldrig har erfaret før. Det er bestemt ikke alle der kan bestige Kilimanjaro, faktisk er der mange der undervejs har opgivet, da du både går igennem is klipper, hede og regnskov undervejs. Det er bestemt ikke noget alle kan gøre, men hvis du har viljen og tiltroen til det, så kan du også klare det.

 

Zanzibar Højskolen

Tager du med Zanzibar højskole og bestiger Kilimanjaro kan du bestemt klappe dig selv på skulderen, og mærke hvordan selvtilliden bliver større og større. Det er en oplevelse ikke mange nyder godt af, så hvorfor ikke tage chancen og prøve det, når nu du har muligheden?