Blog

Nyt site viser dig dagens vigtigste fodboldkampe

Nyt site lanceret, der viser dig dagens vigtigste fodboldkampe. Hjemmesiden tager udgangspunkt i de seneste nyheder og resultater fra ind- og udland, og sammensætter et overblik over dagen/aftenens bedste kampe.

 

Hvordan virker det?

Når du besøger hjemmesiden kan du vælge sin favorit liga. Derefter vil hjemmesiden automatisk finde de bedste kampe fra alle de store ligaer og samle dem på ét sted. På den måde kan man nemt og hurtigt finde en oversigt over dagens vigtigste kampe.

 

Hvorfor er det smart?

Det er en fantastisk idé, fordi det giver brugerne mulighed for at følge med i flere forskellige ligaer på en gang. Det er også smart, fordi man slipper for at sidde og lede efter TV-oversigter for at finde ud af, hvilke kampe der skal ses.  Alt man skal gøre er at besøge hjemmesiden og vælge sin favorit liga.

 

Kan jeg få flere oplysninger?

Ja, du kan også finde informationer om de enkelte hold på hjemmesiden . For eksempel vil du kunne se hvilket hold der er favorit i en given kamp, og hvordan de to hold har scoret i tidligere møder. Du kan også finde links til artikler om de enkelte hold og spillere.

 

Kan jeg se andre ting på siden?

Ja, der er masser af andre spændende ting at se på hjemmesiden. For eksempel kan man læse artikler om aktuelle emner i fodboldverdenen. Det kan blandt andet være nyheder om transfervinduet, skadesramte spillere og kampe i Champions League og Europa League. Du kan også finde interviews med spillere og trænere, anmeldelser af fodboldkampe og meget mere.

 

MyPlanetSport.dk giver dig et overblik over det vigtigste fodbold i dag, så du altid ved, hvad du vil se. Hjemmesiden viser automatisk de bedste kampe baseret på dine ønsker, og du kan selv vælge, hvilke andre spændende elementer du vil dykke ned i. Alt sammen på et sted - så du aldrig går glip af en god fodboldkamp igen!