Blog

Netflix Pris – Er der forskel på priserne på et netflix abonnement?

Ja, det er helt bestemt forskel på de forskellige priser på et Netflix abonnement. Et abonnement med Netflix i Danmark er faktisk en af verdens dyreste abonnementer hos Netflix fordi de køre med forskellige priser i hele verden, så der er faktisk stor forskel på din Netflix pris i Danmark og den pris som de har i USA eller andre lande overalt i verden.

Hvordan får man en billigere Netflix pris?

Hvis du gerne vil have en billigere netflix pris, så findes der mange forskellige muligheder derude, hvor nogle er lettere end andre. Der er f.eks. den mulighed at du kan flytte helt til et andet land for at få en billigere Netflix løsning, men denne er naturligvis ret stor og for langt de fleste så er denne ikke særlig interessant.

Men du kan også vælge at oprette et abonnement hos Netflix næsten gang du er på ferie, hvor du vil kunne opnå den samme effekt som hvis du selv boede i det pågældende land. Og dette giver dig også mulighed for at få en lavere pris når du kommer hjem igen, hvilket naturligvis ike er noget mange klager over, men du vil forsat kunne se det danske netflix selvom du ikke har oprettet dit abonnement i Danmark, da udvalget af film og serier vil være baseret på hvor du logger på internettet henne. Hvis du f.eks. tager din computer med til tyskland og sætter en af dine serier eller lignende på der, så vil du sandsynligvis opleve at der ikke er danske undertekster og måske endda også tysk tale.

Men du kan også vælge at bruge en VPN tjeneste som giver dig muligheden for at simulere at du befinder dig i andre lande, ved at logge på servere i de pågældende lande. Dette lyder teknisk men det hele du skal gøre er at købe en vpn tjeneste, downloade deres program og åbne det. Så er du klar til at logge på servere i andre lande. Det tager kun få minutter, men koster dog et månedligt abonnement.

Har et Netflix abonnement i Danmark mindre indhold?

Ja, i Danmark så har abonnementerne hos Netflix mindre indhold end i mange andre lande, fordi det koster mere for netflix at få adgang til dem i de nordiske lande, og tilladelse til at sende dem. Derfor så er der et stort udvalg af titler og serier som enten aldrig kommer til Danmark eller kommer langt senere end i f.eks. USA som har verdens største udvalg af film og serier.