Blog

Med et ABA anlæg opdag du branden i hjemmet inden den udvikler sig

Jo bedre sikret dit hjem er mod uforudseeligheder, jo bedre er din familie sikret mod personskader. Du kender den traditionelle brandalarm alle danskere er påkrævet til at have hængende i loftet derhjemme. Men den har begrænsede funktioner og kan den absolut basale for at få din opmærksomhed på en eventuel brand.

Flere smart-funktioner i hjemmet

Vi lever i mere moderne tider siden dengang at en simpel brandalarm i loftet var højeste mode og nu ser vi mange flere højteknologiske muligheder inde for brandsikkerhed. Fænomenet ’smart-home’ er blevet mere og mere populært hvad angår sikkerhed i hjemmet, og det er nu også kommet til brandsikkerhed. Du har nu nemlig mulighed for at få besked direkte på din smartphone om en mulig brand, uanset hvor du befinder dig i verden.

ABA anlægget

Men hvordan fungerer dette? Hovedingrediensen i din næste brandalarm sidder i ABA anlægget. ABA-lægget bliver monteret i dit hjem og er i bund og grund et automatisk brandanlæg, som har til funktion at opfange en eventuel brand i dit hjem, hurtigst muligt – en specialist i, og montør af disse ABA anlæg, er Bagger Låse & Alarm, som også er ekspert inden for brandalarmer.

Hvad sker der ved brand?

Ved en mulig brand i dit hjem, sender ABA anlægget et øjeblikkeligt signal til redningsberedskab og ikke mindst truede personer – altså dig og din familie og evt. andre personer i husstanden. Dette gøres via en push-besked til din smartphone. For at modtage disse push-beskeder fra dit APA-anlæg skal du derfor også bruge en avanceret app til din smartphone. En af disse apps er ABA info+ APP. Denne app gør det muligt for dig at modtage informationer fra et ABA anlæg – også på din tablet. Denne app kan tilpasses næsten alle ABA-centraler, og virker derfor selvfølgeligt også med de APA-anlæg som Bagger Låse & Alarm leverer og installerer.