Blog

Med billig el behøver du ikke bekymre dig om dit forbrug foran skærmen

Annonce

Har du nogensinde overvejet, hvilket elselskab du betaler til? For de fleste mennesker er el og gas noget, vi bare automatisk betaler til, og man tænker derfor ikke nærmere over, om der egentlig er penge at spare ved at skifte selskab. Men måske vil det være besværet værd, hvis du sætter dig lidt ind i selskaberne og hvad de har at tilbyde…

 

Gul Strøm er et energiselskab, der sætter kunden i fokus. Det er et forholdsvist nystartet selskab, der med kun fire år på bagen, alligevel har mange års erfaring, da stifterne er de samme, som har drevet Natur-Energi siden 2008. Med kunderne i fokus menes, at de hos Gul Strøm dagligt fokuserer på at tilbyde en service ud over det sædvanlige. Selskabet er det hurtigst voksende energiselskab i Danmark, og det er blandt andet pga. deres lave priser, store gennemsigtighed og fokus på kundeservice. På www.gulstrom.dk kan du læse meget mere om deres forskellige tilbud. Du kan vælge imellem pakkeløsninger med en fast pris i 6 eller 24 måneder, hvor du kun betaler for det antal kWh du bruger. En indkøbspris, altså den pris strømmen bliver købt hjem til – hvilket vil sige, at prisen varierer fra dag til dag, og nogle gange er rigtig billig, imens den andre gang er lidt dyrere. Eller en flatrate, hvor du betaler en fast månedlig omkostning, som udregnes fra dig forbrugsspænd. Nu er det blot op til dig at vurdere, hvad behovet hjemme hos dig er.

 

Få råd til mere

Skifter du til et billigere energiselskab og dermed sparer penge hver måned, så bliver der helt automatisk råd til andre ting på sigt. Og måske skal du bruge tiden på at overveje, hvilken ny form for elektronik du bare ikke kan undvære. Hos Bilka er det ikke svært at lade sig friste af de mange tilbud på diverse computere, fjernsyn, anlæg, højtalere og så videre. Du finder stort set alt i elektronik – til de mindre størrelser er der et stort udvalg af tablets og spilkonsoller. Er du voksen med et indre legebarn, så skal du selvfølgelig ikke holde dig tilbage. Bilka har uden tvivl dit næste fladskærms-tv liggende på lager. Mærker som Sony, Philips og Samsung er nogle af de mest populære mærker, så står du og overvejer, hvordan din næste hjemmebiograf skal se ud, så find hjemmesiden her og giv dig god tid til at gennemgå de forskellige modeller og muligheder.