Blog

Lav og promover selv dit website

Vil du også være med blandt IT kometerne, starte din egen blog eller forretning, så kommer vi dårligt udenom, at et veludviklet website og en strategi for promovering af denne er essentiel for din succes.

Du er kommet til det rette sted, fordi her på Download.dk har vi masser af værktøjer, der kan hjælpe dig i gang med det samme.

Starter du helt fra bunden, så start med at tage et kig i vores sektion med programmer til udvikling af websites eller overvej et billigt webhotel, der tilbyder Wordpress pre-installeret. Det kunne f.eks. være hos One.com, Surftown.dk eller GoDaddy.com.

Når du ellers er kommet i gang med websitet og du skal til at have besøgende, så kunne man fristes til at sige, at det er her, at det virkelige arbejde går i gang. Fordi med alle de tilbud, der er online er det i dag noget mere konkurrencepræget end førhen. Til gengæld er værktøjerne også så mange flere og flid bliver belønnet frem for smarte SEO tricks.

SEO og digital reklame er dog stadig en essentiel del af promoveringen af websites, men det gælder ikke længere om hovedløse indgående links eller spam af søgeord på landingssiden. Tvært imod handler det om et fornuftigt SEO-teknisk setup og godt, medrivende indhold. Den tekniske del kan du få hjælp til via plugins som Yoast i Wordpress eller vha. af smarte SEO programmer, som du finder her.

Er det hele lige langhåret nok og ønsker du bare at fokusere på din kerneydelse, så få hjælp fra et digital bureau, som f.eks. Markant. De kan hjælpe med det hele 24/7/365 og med en professionalisme, der ikke er set mange andre steder, hverken i Danmark eller Internationalt. Der er selvfølgelig heller ikke gratis, men har du pengene, så vil det nok være en god investering, at få professionel hjælp.