Blog

Kom i gang med din egen gamingkanal

Hvis du elsker computerspil, ligeså meget som vi gør, så bør du starte din egen gamingkanal. Det er ikke, fordi vi kan love dig, at du kan leve af den. Men hvis du har stor kærlighed for computerspil, så kan du ligeså godt dele denne kærlighed med andre mennesker.

Det er heller ikke altid, at det hele handler om penge, da du kan lave kanalen i din fritid. Det smarte ved at lave sådan en kanal er, at selv med et par 100 followers, så bliver du en del af et community med andre, som godt kan lide samme spil som dig.

Det er en fed måde at få nye venner på, som bare må spille det samme som dig. Det er grunden til, at vi altid anbefaler, at man deler sin glæde for computerspil med andre mennesker.

Når det kommer til gamingkanaler, er de mest udbredte muligheder at være på Youtube eller Twitch. Begge dele kan være gode valg, men vi vil anbefale, at du tjekker begge platforme ud og vælger den, som passer bedst til dig. Youtube er ejet af Google og Twitch er ejet af Amazon, så det er to kæmpe koncerner, som er bag begge firmaer. 

Når du laver din kanal, vil vi også anbefale dig, at du får en hjemmeside. Det er ikke, fordi du behøver det, men det er fedt at have et sted, hvor folk kan gå hen for at finde mere information om dig og dit brand. Du kan også altid dele alle dine videoer her. Det er super let at dele videoer på din hjemmeside inden fra Youtube.

Grunden til at vi altid anbefaler, at du får en hjemmeside er, at det nærmest ikke koster noget. Du skal betale noget til domæne og så har du et billigt webhotel. Du kan finde billige webhoteller hos bedste-webhotel.dk, så det er ikke engang noget, som du behøver bruge meget tid på

Når du har fundet et, som passer til dig, så er du klar til at gå i gang med din hjemmeside og gamingkanal.

Med hensyn til din gamingkanal, så vil vi anbefale dig, at du køber god lyd med det samme, da ingen ellers kan holde ud at se dine videoer. Billedkvalitet er også vigtigt, men det er sjældent det store problem, da alt optager i HD kvalitet i dag. Du køber et program som helt automatisk optager din skærm, og så kan man se dig nede i det ene hjørne. Dette kan du altid ændre på, når du sidder i redigeringen.

Men du kan ikke rette op på ekstrem dårlig lyd, og det er grunden til, at du skal have fokus på dette fra starten af.