Blog

Inspiration til årets efterårs- og vinterhyggetime

Sponsoreret indhold:

Sæsonskift og særligt efterårs- og vintermånederne byder på hyggestunder som intet andet. Der er uendelige muligheder, når det gælder om at nyde kvalitetstid med familien, og her er blot nogle få idéer til at komme i gang.

 

  1. Få popcorn ind, og hold en filmaften. Uanset om du har de nyeste film eller vælger nogle gamle klassikere, så sørg for at have masser af snacks, så alle kan være med.

 

  1. Efteråret er det perfekte tidspunkt til at komme udenfor og nyde det køligere vejr. Gå en tur med familien og nyd naturens seværdigheder og lyde, eller endnu bedre - gå på skattejagt! Se, hvem der kan finde flest agern, blade eller kogler.

 

  1. Vinteren er på vej, så hvorfor ikke bygge en snemand? Eller hvis der ikke er sne, hvor du bor , bliv kreativ med noget modelleringsler. Lad alle lave deres egen skulptur, og hold en konkurrence om, hvem der kan lave den bedste skulptur.

 

  1. Bagning er altid en sjov aktivitet, og du kan være endnu mere kreativ i de kolde måneder. Lav nogle peberkagehuse eller småkager i festlige former, og lad børnene gå amok med at pynte dem.

 

  1. En af de bedste ting ved vinteren er at kunne hygge sig ved pejsen med en god bog (eller to). Sæt dig til rette med et tæppe, lav noget varm chokolade og tilbring en eftermiddag med at udforske nye historier.

 

  1. Skab et varmt og indbydende vinterhjem med duftlys, bløde møbler og masser af tæpper og puder. Omfavn de kortere dage ved at tænde nogle stearinlys om aftenen og nyde lidt tid til mig selv, inden du går i seng.

 

Er der sne på udsigt? Grib kælken og kom ud i det blå

Hvis der er sne på udsigt har du en god mulighed for lidt vinter sjov! Du skal bare gribe kælken og komme ud med ungerne. Hvis der ikke er sne, hvor du bor, skal du ikke være bekymret - der er masser af andre måder at nyde de kolde måneder på.

 

Sæt dig til rette med et tæppe og en god bog, lav nogle lækre lækkerier eller kom udenfor og få mest muligt ud af den friske luft. Vinteren er den perfekte tid til at sætte farten ned, slappe af og nyde kvalitetstid med de mennesker, du holder af.

Her er et par idéer til at komme i gang...

 

  1. Få det bedste ud af filmaftenen ved at poppe popcorn og hygge dig med et tæppe. Hvis du er eventyrlysten, kan du bygge et fort af puder og tæpper og gøre det til din egen private biograf.

 

  1. Gå udenfor og gå på opdagelse! Selv om det er kulde, der er noget magisk ved vinteren. Gå en tur i parken eller gå en tur i skoven og nyd den friske, klare luft.

 

  1. Hvis du er så heldig at have sne, hvor du bor, så udnyt den bedst muligt! Tag på kælketur, lav en snemand eller en sneboldkamp. Sørg bare for at pakke dig varmt ind først.

 

  1. Sæt dig til rette med varm chokolade (eller æblecider, hvis du føler dig festlig), og brug en eftermiddag på at bage peberkagehuse eller småkager. Lad kreativiteten få frit løb med dekorationerne - jo mere farverigt, jo bedre!

 

Uanset hvad du vælger at gøre, så sørg for at tage dig tid til at slappe af og nyde denne særlige tid på året.Godt efterår og vinter!