Blog

Her er det mest populære tilbehør til din nye iPhone

Du har ventet alt for længe på at få den mellem hænderne. Og nu er den endelig kommet. Du sidder med din splinternye iPhone X i hånden, og glæden er enorm. Den nye iPhone har en masse funktioner, som tidligere modeller ikke har haft. Skærmen dækker hele fronten, hvilket betyder at der ikke er nogen homeknap mere. Det betyder blandt andet, at telefonen ikke har fingeraftryk-scanner mere, men den har derimod fået noget andet: Ansigtsscanner – også kaldet Face ID. En anden ny feature er, at man nu kan lade sin telefon op trådløst. Der findes i dag flere trådløse opladere, herunder Wireless Charger Qi Pad og Itian. Udover det har telefonen fået en overhaling på mere eller mindre alle parametre. Men der er faktisk ting, der kan gøre, at du får endnu mere ud af din nye iPhone. Det kan være ting, der gør det nemmere at bruge den i visse situationer, men det kan også være ting, der forhindrer den i at gå i stykker og holder den i live.

 

Tilbehøret der beskytter og giver din iPhone ny funktionalitet 

Der findes tonsvis af iPhone tilbehør på markedet. Afhængig af hvilken iPhone-model du har, så vil der være tilbehør som både kan beskytte den eller udvide dens funktionalitet. Hvilke produkter der egner sig bedst til dig, afhænger hovedsageligt hvordan du bruger din mobiltelefon i hverdagen. Har du tendens til ofte at tabe den, så vil det give rigtig god mening med et etui eller et cover, der kan beskytte mod slag og irriterende ridser. Kører du meget bil i forbindelse med dit arbejde, så kan det rette biltilbehør til din iPhone være med til at give dig en bedre kørselsoplevelse. Forbrugermediet Magasinet Odense har i 2018 kigget nærmere på danskernes iPhone-forbrug og klarlagt, hvilket tilbehør der er mest populært. 

  • Beskyttelsesfilm som panserglas og covers: Disse to ting ligger meget højt på vores popularitetsliste herhjemme. Og det kan være en rigtig god idé at investere de få penge, det koster at beskytte sin mobiltelefon, da skader på skærmen eller bagsiden kan blive en rigtig dyr reparation. Derudover kan kameraet også blive beskyttet med et cover. Der findes flere forskellige varianter på markedet men særlig panserglas er førende på området i øjeblikket.
  • Biltilbehør: Andet tilbehør som er populært herhjemme er det indenfor biltilbehør. Hvis du ligesom så mange andre kører meget bil i hverdagen, så kommer du ikke udenom en god bilholder. Med en bilholder kan holde mobilen opladet samtidig med at du benytter andre funktioner så som GPS, tager opkald håndfri eller hører musik via bluetooth. Derudover bidrager bilholdere til at du kan holde øjnene på vejen og ikke på mobilen, mens du kører.
  • Powerbanks: Vi rejser som aldrig før. Hvis du selv er meget på farten, så kender du formentlig problematikken med et afladet batteri hvor du netop skal bruge strøm. Dette er et velkendt problem for mange og grunden til, at mange vælger at tilkøbe en powerbank til deres iPhone, så batteriet kan holde i mere end en dag. Powerbanks fungerer som et trådløst batteri der ikke vejer meget og som du derfor nemt kan have med når du rejser.
  • Løbearmbånd: Motion og overvågning af vores helbred er blevet integreret i vores iPhone. Hvis du kan lide at være fysisk aktiv, så er et løbearmbånd virkelig godt at have. Så kan du bruge din smartphone til musik samt til at bruge trænings-apps som for eksempel Endomondo. Der findes mange forskellige løbearmbånd og det kan være en god idé, at prøve flere forskellige, for at se hvilket et der føles mest bekvem.
  • Trådløse høretelefoner: Vi tager den trådløse lyd til os. Siden iPhone 7 blev sendt på gaden sidste år, så har iPhone kun haft trådløse høretelefoner. Heldigvis findes der rigtig mange som nu understøtter bluetooth, hvilket betyder at du slipper for kablerne. Dette er smart hvis du f.eks. løber eller bevæger dig meget. Apples seneste AirPods har ligeledes andre funktioner så som at besvare opkald via bluetooth-forbindelsen.

Dette tilbehør er det mest populære, som du kan få til din nye iPhone. Med dem kan du passe på din nye telefon samtidig med, at du kan få det meste ud af den.