Blog

Her er fordelene ved tidsregistrering

Som både medarbejder og chef er tidsregistrering en vigtig ting. Men mange har ikke et godt kendskab til, hvad det egentlig drejer sig om, og hvorfor det er godt at kende til. Hvis ikke man har styr på hvad det er, så har man heller ikke en chance for at kende alle fordelene ved dette.

Hvad er tidsregistrering?

Tidsregistrering benyttes til registrering af arbejdstimer i forhold til opgaver, i forskellige virksomheder. Det kan hurtigt lyde lidt kringlet, men så snart man fanger pointen i tidsregistrering, er det bestemt ikke så svært at sætte sig ind i. Det vigtigste ved tidsregistrering er, at det skal være nemt at finde rundt i, og let at have med at gøre. Helt grundlæggende handler det om, hvor meget tid der bruges på arbejdet, og den bedste måde at holde styr på dette på, er ved at have tidsregistrering.

Hvad er fordelene?

Fordelene ved tidsregistrering er mange. StarTime har lavet et system til tidsregistrering, der er nemt at have med at gøre og yderst overskueligt. Som virksomhed er fordelene ved tidsregistrering hos StarTime følgende: flex/afspadseringsregnskab fra dag til dag, så du altid vil have styr på timerne, et nemt overblik over syg- og fravær, præcist faktureringsgrundlag og meget mere. Dette er blot nogle af de mange fordele, som din virksomhed kan nyde godt af, hvis i kigger nærmere på tidsregistrering.

Hvorfor er tidsregistrering vigtigt?

Tidsregistrering er vigtigt, eftersom det er dét system du som mulig medarbejder og/eller chef skal benytte sig af, for at sørge for at du enten får den løn du skal have, eller at du giver den rigtige løn til medarbejderne. Systemet skal gøre, at ingen føler sig snydt, og at alt er holdt godt styr på, især hvornår man er på arbejde, hvornår man smutter igen. Hvis ikke vi har tidsregistrering og et smart system til at hjælpe os lidt med det, så har vi en tendens til at glemme det lidt, eller mangle essentielle informationer, og det skal helst ikke ske.

En glad og tilfreds arbejdsplads

For de fleste af os, er vi ret afhængige af at vi får vores løn hver måned. Hvis der konstant bliver ved med at være bøvl med at få den retmæssige løn, så vil der opstå problemer og sure minder på arbejdspladsen, hvis ikke det der er værre. Når man udfører et stykke arbejde, så skal man selvfølgelig også betales for det der bliver lavet. For at undgå fremtidige problemer med dette, er det netop tidsregistrering der bør kigges nærmere på, da det kan være løsningen til problemet.