Blog

Har du brug for praktisk hjælp til din it-virksomhed, så læs med her

Annonce

Nogle gange, så går tingene stærkt, når du driver din egen virksomhed – og det er der som regel en god grund til. Tid er nemlig penge, når du er selvstændig, og derfor gælder det om at finde de mest optimale løsninger, så du kan bruge den dyrebare tid på det, der er vigtigst.

 

Driver du en virksomhed, hvor der er fart over feltet, så har du sikkert stor glæde af at få hjælp til mange af de kedelige, praktiske ting. Det kan være alt lige fra simple piccolineopgaver til hjælp i receptionen med telefonpasning, eller noget helt tredje. CityCallCenter kan være med til at gøre dit liv som selvstændig lidt nemmere, og det kan de netop ved at tilbyde dig forskellige skræddersyede løsninger, hvor de servicerer dig og din virksomhed præcis efter jeres behov. CityCallCenter kan hjælpe dig med alt lige fra et par ekstra hænder, når det brænder på midt i travlheden, til telefonservice eller klargøring af deres egne mødelokaler, som du må benytte dig af. Besøg deres hjemmeside www.citycallcenter.dk og læs om de mange forskellige tilbud og services som du og din virksomhed kan drage fordele af.

 

Køb ind til kontoret hos Lyreco

Et andet sted du kan lede efter hjælp til at få styr på de praktiske ting er på nettet, hvor du kan købe alle de kontorartikler, du har brug for. Til et kontor med flere ansatte er det selvfølgelig et must, at der er adgang til diverse kontorartikler og udstyr, som er nødvendige, for at dine medarbejdere kan udføre deres arbejde. Her gælder de helt små ting som fx skriveredskaber og notesblokke, men naturligvis er det også vigtigt, at der er adgang til printere, computere og telefoner. Alle disse ting og meget mere kan du finde i det store udvalg hos Lyreco. Lyreco er nemlig eksperter i salg af kontorartikler, både store og små, og derfor kan du på deres webshop købe alt lige fra printerpapir og kuverter til ringbind, opbevaringskasser og sågar forskellige kontormøbler. Du kan klikke her og se det store udvalg. Og det kan godt betale sig at købe stort ind, for så opnår du nemlig fri fragt – hvis altså du køber for mere end 500 kr. Skynd dig derfor ind og bestil alle de vigtigste artikler til kontoret, så du og dine medarbejdere kan udnytte timerne bedst muligt.