Blog

Gaming udstyr til den seriøse gamer

Nedenfor vil du blive præsenteret for noget af det udstyr, som er helt essentielt for gameren. Det er ikke kun en god gamer pc med høj ydeevne og af god kvalitet, som er afgørende for at præstere godt bag skærmen. Den seriøse gamer prøver hele tiden at optimere sit spil, og må derfor have øje for alle elementer, som kan spille en rolle.

 

Gamer stol

De mange timer bag skærmen kan være hårdt for kroppen i en dårlig stol. En god gamer stol kan hjælpe dig med at sidde komfortabelt, når du spiller i flere timer. Gamer stolen støtter dig alle de rigtige steder, så du undgår at belaste din nakke og ryg unødvendigt.

 

Gamer bord

Det er ikke blot en god gamer stol, som er afgørende for at du kan præstere godt bag skærmen. Det er muligt af få gamer borde, hvor hele bordet er en stor mussemåtte. Det giver dig den ultimative frihed, når du gamer. Du behøver ikke længere at lade dig begrænse til mussemåtten, men kan nu bevæge dig frit rundt på hele bordet. Det er også muligt af få gamer borde, som er gode til at styre alle dine kabler, så der ikke er noget rod. Et godt gamer bord til din gamer stol er med til at fuldende dit gamer univers.

 

Gamer mus

Gamer musen er for mange gamere en af de aller vigtigste elementer sammen med gamer pc’en. Nok er en god gamer stol vigtig, men hvis du har en dårlig mus, så er det fuldstændigt ødeliggende for dit spil. 

Når du er på udkig efter en gamer mus, så kan det godt være en udfordring, hvis du er venstrehåndet. Er det tilfældet vil jeg anbefale dig, at gå på udkig efter en universal mus. En universal mus er symmetrisk, hvilket gør at den kan bruges til både højre og venstre. 

De trådløse gamer muse er blevet super gode, dog kan der stadig være et minimalt delay. Derfor foretrækker mange seriøse gammere en mus med ledning.

 

Gamer keyboard

Gamer keyboardet er ligesom musen et element du bør vægte før en gamer stol.  En gamer stol er noget du tilføjer, når du har tjek på alt det andet udstyr. 

Det er forskellig fra gamer til gamer hvilket type keyboard, som foretrækkes. Nogle er til keyboards med lys andre er til keyboards uden. Nogle foretrækker mekaniske gaming keyboards andre foretrækker klassiske membran baserede gaming keyboards.