Blog

Find selskabslege og magisk ballade til jeres fest online!

Der er intet sjovere og mere mindeværdigt end at være gæst til en fest, hvor man virkelig kan føle at der er forkælet om detaljerne, og der desuden er sørget for, at gæsterne aldrig kommer til at kede sig og blot stirre tomt ud i luften. Sådanne fester kræver selvfølgelig en del forberedelse fra arrangørens side, men det kan sagtens lade sig gøre hvis man lægger bare en smule mere knofedt og arbejde i arrangeringen af den store fest. Vi vil her komme med et par forslag til netop sådan en fest, hvor gæsterne går derfra med armene i vejret!

 

Underholdning til den store guldmedalje!

Man vil som sagt gerne sørge for, at gæsterne altid hygger sig og har deres livs fest. Hvordan kan man så sikre sig dette, tænker du måske. Det kan man bl.a. ved at have alle de praktiske ting i orden: der skal være styr på bordplan, der skal være pyntet op, der skal være styr på maden, så den kommer til tiden og bliver serveret varm og dejlig for gæsterne. Men noget andet, der også er vigtigt er at man har sørget for underholdningen. Hvis man kan høre at lokalet er fyldt med latter er det svært ikke at blive godt tilfreds, og det er vel dette at man bør stræbe efter som festen planlægger eller bagmand. Man kan bl.a. opnå dette mål ved at have god underholdning med til festen.  

Dette kan bl.a. blive opnået gennem et par sjove selskabslege, og fx kan man starte med at lave en borddame leg, hvor man gennem leg og sjov for placeret gæsterne ved deres respektive borde og så de bliver placeret ved siden af deres bordherre eller borddame på en sjov og kreativ måde, som de med sikkerhed ikke har prøvet før! Men dernæst melder næste spørgsmål sig, for hvordan tager man festen til det næste niveau. Det er selvfølgelig sjovt med et par hyggelige indslag i form af et par lege gennem festen, men hvis man virkelig vil hive stemningen op i højeste gear, så er det vigtigt, at man får underholdning udefra. Det kan evt. være i form af en professionel tryllekunstner, som kommer og gør festen både magisk og helt unik for alle gæsterne. En tryllekunstner kan hive festen op til et nyt luftlag, og dermed sikre at gæsterne får en masse at snakke om efter showet er over. Foruden af give gæsterne en masse at tale om, så er trylleri også en god ting, da det kan få gæsterne til at sætte sig tilbage i stolen og bare nyde og betragte showet mens det ene magiske mirakel udfolder sig efter det andet!

 

Ideer til selskabslege!

Foruden magisk underholdning, kan man selvfølgelig også, som nævnt tidligere, sikre festen med et par sjove og ikke mindst betagende indslag i form af et par skøre og til tider pinlige selskabslege, som kan få folk indblandet på en måde, så alle får sig et stort og godt grin. På denne side, kan man finde et væld af gode og sjove selskabslege, som alle er blevet gennemtestet, så de med sikkerhed kan passe ind i atmosfæren til netop lige præcis jeres næste festbegivenhed. Skynd jer at tage et på siden, da der hele tiden bliver opdateret med nye sjove lege og indslag, som med sikkerhed vil tage jeres gæster med storm og iøvrigt være prikken over i'et til festen.