Blog

Find hjælp til appudvikling hos Makeable

Makeable er et digitalbureau med ekspertise inden for app- og backendudvikling. Kunderne spænder bredt, men Makeable har i særlig høj grad hjulpet industrielle kunder, inden for det felt, som kan benævnes industri 4.0. Herunder kan du læse mere om appudvikling og industri 4.0.

 

Industri 4.0 er et fænomen, som mange virksomheder i dag bliver nødt til at forholde sig til. Kort fortalt er det et begreb, der dækker over de muligheder, som industrielle virksomheder i dag kan opnå ved hjælp af digitalisering. Det kan være i form af automatisering, predictive maintenance, effektivisering af arbejdsprocesser og arbejdskraft samt produktion.

 

Det kan ske gennem teknologier som Artificial Intelligence, Virtual Reality, Machine Learning, Internet of Things og Augmented Reality - teknologier som allerede spiller forretningskritiske roller i den globale økonomi i dag.

 

Uanset om jeres industrielle virksomhed har lyst til at digitalisere eller ej, er I nødt til at forholde jer til Industri 4.0. Jeres medarbejdere og kunder er på nettet, har smartphones og bruger apps. Jeres samarbejdspartnere har muligvis digitaliseret og det samme gælder i vid udstrækning det offentlige.

 

Man skal ikke hoppe ukritisk med på nogen vogn, men man er nødt til at orientere sig om Industri 4.0 som virksomhed i dag. Det skaber nemlig en række spændende muligheder for udvikling, som I måske skal bruge rådgivning til at identificere. Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan tilgå den digitale fremtid, men det er selvfølgelig vigtigt, at man holder fast i virksomhedens identitet.

 

Der er næsten uendeligt mange måder at tabe sig selv i digitaliseringen, men det kan også være en ekstremt spændende proces, hvor virksomhedens profil og identitet indtager nye platforme og tager nye spændende teknologier i brug.

 

Alt sammen kan Makeable hjælpemed og rådgive omkring. Kontakt dem på makeable.dk og få professionel rådgivning.

 

Lad Makeable hjælpe dig

 

Makeable er et udviklingshus i Tilst uden for Aarhus, hvor et stærkt hold af eksperter arbejder med digitaliseringsprocesser, appudvikling, design og backend-udvikling.

 

De har mange forskellige kompetencer i teamet, hvilket gør dem til nogle af de bedste i Danmark. De kan helt sikkert hjælpe jeres virksomhed med udviklingen af en app, uanset størrelse og kompleksitet.

 

Appudvikling hos Makeable starter ofte med en konceptfase, hvor der arbejdes på skitser og drøftes use-cases. Det er vigtigt fra start at sikre, at produktet bliver lige som I forventer.

Hvis I bestiller appudvikling hos Makeable, så har I Danmarks bedste (og et af de mest erfarne) team med mange forskellige eksperter. Her sidder specialister og arbejder med Swift, Kotlin, Laravel, Google Firebase, Node.js, Angular mv.

 

Når I skal have udviklet en app, så er der grundlæggende set to muligheder: en native app eller en hybrid app. Native appudvikling vil sige, at dens kode skrives til både iOS i programmeringssproget Swift og til Android i programmeringssproget Kotlin. Det gør, at appen i højere grad kan benytte enhedens hardware og funktioner, altså fx kameraet, mikrofonen og GPS’en. Man kan dog også udvikle hybride apps. Det er lidt hurtigere og derfor også lidt billigere, men er også forbundet med en række ulemper, bl.a. at man betinger sig af tredjeparts-software som Adobe. Læs mere om app udvikling hos Makeable og lad Makeable hjælpe med jeres næste projekt.