Blog

Find alt du skal bruge online af downloads, guides og meget mere

Download.dk er et af de ældste og mest solide netsteder, hvor du kan hente alverdens ned online. Download software, gratis drivers, spil eller køb licensbaserede programmer online. Find også de bedste guides til det, du søger, og opdater med nyeste versioner af dine programmer. Vi guider dig en hurtig oversigt på alt det vores hjemmeside kan byde på.

Nyeste spil

Hent gratis computerspil online i dag. Med freeware betaler du ikke en øre, med prøveversioner kan du afprøve et spil, inden du køber det. Vores spil er til alle målgrupper – fra teenageren, der spiller dagligt, til børnefamilien, der foretrækker fælles spil. Download gratis og hurtigt til din bærbar, stationære eller smartphone.  

Alle drivers

Ingen kommunikation mellem dit hardware og dit software uden en driver – og altid den nyeste version. Sørg altid for at have den nyeste driver til din computer, printer eller softwareprogrammer installeret – hos Download.dk kan du finde alle drivers og opdatere dine eksisterende til den nyeste version. Find drivers til dit lydkort, din router, din printer, dit grafikkort og alt det andet.

Find en guide til alt du har brug for

Er du ikke helt ferm til IT, så benyt dig af vores mange guides til gamere, til sociale medier, til affiliate markedsføring eller noget helt fjerde. Du behøver ikke være computernørd for at benytte dig af Download.dk, du behøver bare internetadgang, så hjælper vores guides dig gennem resten. Vi har også flere guides til gør-det-selv typen, dog primært til software og lignende.

Har du brug for DIY guides til boligen, fx installering af varmepumpe eller andet henviser vi dog også til gode steder at finde disse. Det kunne f.eks være en oversigt på varmepumpe-guide.dk, så du får et godt overblik over varmepumper. Som sagt, vi guider til det mest og i værste fald kan vi sende dig i den rette retning.

Gratis download

Mangler du et godt antivirusprogram kan du uden betaling downloade ét af de mange fra Download.dk og sikre din computer i dag. Mangler du et styreprogram kan du hente Windows 8 gratis, ligesom du til enhver tid kan downloade en gratis version af Adobe eller et af de populære Office programmer.

Nogle af programmerne er gratis prøveversioner, som du kan benytte uden betaling i en begrænset periode – dette kan du med fordel gøre brug af, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig for dig at købe det pågældende program, eller hvis du bare har brug for det en enkelt gang.

Hvorfor betale?

Det er ikke alt, som en opdateret version af en driver eller et gratis softwareprogram kan fikse, sommetider er det nødvendigt at punge ud til licensbaseret software. I shoppen hos Download.dk finder du alle de populære og sikrede softwareprogrammer, som beskytter dig mod malware fra dårlige piratkopier eller ikke godkendte udgaver.

Køber du dine licensbaserede softwareprogrammer hos Download.dk er du sikret nogle af de bedste priser på markedet samt dansk support hele vejen. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe eller blot finde en gratis version af et program, så kontakt os gerne for råd.