Blog

Fem smarte gadgets til hjemmet

De danske hjem bliver mere og mere moderne, og hånd i hånd med dette, mere og mere sikre. Vi elsker at omgive os med de nyeste teknologier i hjemmet, og nogle gange kan det faktisk være nødvendigt. En af de gadgets som mange danskere køber for tiden er sikkerhedssystemer, og i dette indlæg skal vi blandt andet se på et trådløst alarmsystem. Udover det, er der selvfølgelig en masse ting til hjemmet, som blot gør det sjovere.

I takt med at de teknologiske muligheder stiger, stiger også muligheden for et smartere og mere sikkert hjem. Vi vil gøre alt for vores familie, og en af måderne at sikre alle på, kan faktisk være gennem moderne teknologi.

 

Smarte gadgets til hjemmet

En af de ting, som mange danskere investerer i for tiden, er de såkaldte robotstøvsugere; støvsugere, som du programmerer til at passe til netop til hjem, hvorefter de overtager og laver alt det hårde arbejde. Det er en god ide for mange, som enten ikke har tid til at gøre rent, eller som på anden vis er forhindret i at ordne rengøringen i hjemmet. 

En anden ting, som kan gøre dit hjem lidt smartere, er et centralt styret varmesystem, hvor du kan styre alle hjemmets termostater fra én, central enhed i huset. Du kan endda styre det med en app på din mobil, hvis du fx ikke er hjemme, og vil varme huset op, inden du kommer hjem. Og reguleringen af husets forskellige radiatorer kan ske individuelt eller samlet.

Vi kender alle sammen til vigtigheden af en god nats søvn, og her kan de smarte hjemme-gadgets faktisk også hjælpe dig. Der findes et alarmur med flere forskellige sensorer, som overvåger din krops fysiologi i løbet af natten, og som så kan vække dig på det helt rigtige tidspunkt, så du føler dig ordentligt udhvilet. Det må være en god start på enhver dag.

 

Sikkerhedsmæssige gadgets til dit hjem

Låsesmedens Døgnvagt i København tilbyder en yderst smart sikkerhedsløsning til hjemmet. Du kan få et trådløst alarmsystem, som reagerer ved hjælp af infrarøde bevægelsessensorer, trådløse glasbrudsfølere samt magnetiske følere. De sikrer både mod indbrud, men også gasudslip og brand. De opdager nemlig både personbevægelser, men også gas og røg. Sker der noget, begynder en sirene at lyde og du får information via SMS eller telefonopkald. Du kan betjene systemet via telefonen, og faktisk forhindrer det tre ud af fire indbrud.

Vi bliver i den sikkerhedsmæssige ende af gadgetsskalaen og kigger her på et smart låsesystem, som fungerer via wifi eller bluetooth. Med dette system kan du simpelthen låse døren via til telefon eller tablet, og i virkeligheden er låsen fuldstændig nøglefri. Men er det så ikke kun dig, der kan komme ind? Jo og nej. Du kan tildele adgang til andre ved på simpel vis at give dem oplysninger eller lade systemet genkende flere enheder. Hvis systemet så genkender en mobil, låses der op, når den kommer i nærheden. Lettere bliver det ikke. Du kan ikke tabe din nøgle og kun du bestemmer, hvem der skal have adgang til dit hjem.