Blog

Fem af de bedste gratisspil til Facebook og Messenger i 2018

Kender du det, at man sidder på Facebook eller Messenger, og man vil gerne spille et spil, men man vil heller ikke forlade Facebook eller Messenger. Det problem er løst med Facebook Instant Games. Med Facebook Instant Games kan du nemlig spille spil uden at være nødt til at stoppe den chat, du er i gang med. Det kan nemlig foregå samtidig.

Mens du sidder og skriver med din bedste ven eller med din mor, kan du altså nu spille seje og sjove spil.

Facebook Instant Games kan bruges af både brugere af Iphone og Android – alle med en smartphone kan således få glæde af denne nye feature, der blev lanceret tilbage i november 2016. Dengang var det dog ikke lanceret globalt, men det blev det i maj 2017, så nu har alle rundt om i verden muligheden for at spille spil mod deres venner, uden at de først er nødt til at gå ud af Facebook- eller Messenger-appen.

 

Virkelig mange forskellige spiltitler, der er nemme at komme til

Da Facebook Instant Games først blev lanceret var der 17 titler. I dag er der over 200 forskellige spil. Der er således lidt for enhver smag.

Spillene er nemme at komme til, for du skal bare trykke på spil-ikonet i Facebook- eller Messenger-appen. Du finder ikonet i rækken i bunden af skærmen. Når du har gjort det, kan du enten søge efter et specifikt spil ved at skrive titlen i søgefeltet, eller du kan finde et spil ved at scrolle rundt i de spil, der kommer frem.

Du kan invitere dine venner til at spille med dig, og i nogle spil kan du også spille mod fremmede.

Hvis du ønsker at vide endnu mere om Facebook Instant Games, kan du læse mere om dem lige her.

Hvis du har brug for lidt inspiration til, hvad du skal vælge af spil, finder du her en liste over fem spil, der helt sikkert er værd at kaste sig ud i.

 

  1. 4 Pics 1 Word

Dette spil består af fire billeder og et ord. Det gælder så om at gætte det ord, som de fire billeder har tilfælles.

Spillet bliver sværere, jo flere man gætter rigtigt.

 

  1. Basketball FRVR

Som navnet siger, er dette et basketball-spil. Du skal ramme hver gang, for hvis du misser bare en enkelt gang, slutter spillet. Spillet bliver sværere og sværere, jo flere gange du rammer.

 

  1. EverWing

I dette spil bliver verden angrebet af drager. Du skal vælge en kæmper og sidekick, og så er din mission at kæmpe mod disse drager.

Dine karakterer skyder af sig selv, så det, du skal, er at koncentrere dig om at flytte dem.

Mens du kæmper, skal du indsamle forskellige point.

 

  1. Uno

Du har helt sikker hørt om Uno, og måske har du rent faktisk også prøvet at spille kortudgaven af det. Nu kan du altså også spille det populære spil med Facebook Instant Games.

Helt kort handler Uno om at komme af med den hånd af kort, man starter med – det gør man så på forskellige sjove måder.

 

  1. Words With Friends

Words With Friends er et spil med ord, hvor det gælder om at lave ord. Med Word With Friends kan du udvide dit ordforråd og blive bedre til at stave.

 

Og til sidst en bonus: The Test

The Test er et spil, der handler om, hvor godt du kender dine venner, og hvor godt de kender dig. Spillet viser nogle spørgsmål, som man i al hemmelighed skal svare på. Bagefter, skal man gætte, hvad ens venner har svaret. Den, der får flest rigtige, vinder.

Det er bare nogle af de seje onlinespil, der findes med Facebook Instant Games. Prøv det selv, og se, om du finder noget, du synes er sjovt.