Blog

Få det bedste ud af dit uderum med hightech markiser

Markiser er ikke længere blot avancerede solsegl. I dag skal markisen kunne mere end skærme for sol og vind. Den skal også være en naturlig og designmæssigt lækker del af uderummet. Terrasser og altaner designes efterhånden på samme måde som indenfor, så lækre møbler, grønne planter og hyggelig belysning bliver trukket med udenfor.

Det handler ikke bare om designet. Funktionerne bliver også vildere og bedre hele tiden, så den luksus vi nyder indenfor, kommer med os ud på terrassen eller altanen.

Internet of Things – og hvorfor alt skal være smartere hele tiden

I sin bredeste forstand omfatter Internet of Things (IoT) alle enheder, der kan kobles til internettet. Det bruges dog mere specifikt om de enheder, der via internettet kan forbindes til hinanden og ”tale sammen” – for eksempel smartphones og smartwatches.

Men hvorfor skal alt gøres så smart og kobles til en app? I dag er det næsten det, vi primært leder efter, når vi køber nyt elektronik. Kan det kobles til de enheder, jeg har derhjemme? Det viser, at vi er blevet vant til, at det hele er samlet og kan klares med et enkelt tryk på en knap.

Det gælder både for de små gadgets, vi bruger i hverdagen, såsom printere, termometre til grillen og lyset i vores hjem, og de større elementer som en markise til at overdække vores terrasse eller altan.

Nyd godt af funktionerne i din markise

Det er de færreste, der har lyst til at stå og dreje på et håndtag i solens hede, når markisen skal rulles ud eller ind. Derfor er det godt, at mange markiseproducenter følger med den teknologiske udvikling og laver elektriske markiser. Markiseeksperten er en af de producenter, der har tilføjet en motor og gjort deres produkt endnu bedre og perfekt tidssvarende.

Hos Markiseeksperten finder du som noget helt særligt kun én type markise. Det gør, at du får en markise i høj kvalitet til en god pris, fordi der kun skal produceres en enkelt model. Den såkaldte Benchmark-markise kan til gengæld fås i forskellige størrelser og farver på både dugen og kassetten. På den måde kan du vælge en markise, der passer perfekt til dit uderum. Det bedste er, når hele indretningen går hånd i hånd – fra den blødeste loungesofa til den beskyttende markise, og det får du med Benchmark-markisen.

Markiseekspertens Benchmark-markise er fyldt med funktioner, som du kan få glæde af, hvis du gerne bare vil have, at det hele bliver så let og smart som muligt.

Brugervenlig og praktisk markise

På flere områder er Benchmark-markisen en sand hightech markise. Der medfølger en fjernbetjening, som du kan bruge til at rulle markisen ind og ud med. Det er en fordel, når du har smidt dig i en dejlig solseng, og bestemt ikke har lyst til at rejse dig for at rulle markisen ud eller ind.

Det kan dog blive smartere. Du kan tilkøbe en anden type fjernbetjening, som du blandt andet kan bruge til at koble flere markiser til, så alle dine markiser bliver samlet i én fjernbetjening. Det smarteste er dog muligheden for at tilkøbe en boks, der gør, at du kan styre markisen fra din smartphone. Så skal du ikke holde styr på en ekstern fjernbetjening, men kan bare hive telefonen op af lommen.

Funktionerne stopper dog ikke der. Som standard er der indbygget en vindsensor i Benchmark-markisen, der måler bevægelsen i markisen og får den til at rulle ind, hvis der måles for meget vind. En anden tilkøbsmulighed er en solsensor, som får markisen til automatisk til at rulle sig ud, når solen skinner, og ind igen, når den stopper med at skinne.

Er du ude efter en hightech markise er Markiseekspertens Benchmark-markise et rigtig godt valg. Her implementeres praktiske funktioner og smarte løsninger i et flot og enkelt design, der passer til enhver terrasse eller altan.