Blog

Få styr på regnskaberne i din virksomhed

At drive eller være en del af en virksomhed kræver både tid og engagement, samt styr på økonomien. Netop økonomien kan være svær at skabe overblik over. Dette kræver budgetter og regnskaber, der stemmer overens med de udgifter og indtægter, som er en del af virksomheden. For at gøre din økonomi enkel og mere overskuelig, kan du få overblik over dine regnskaber, uden at gøre det besværligt for dig selv. Dette vil tjene både dig selv og dine medarbejdere betydeligt bedre i det lange løb.

 

Et samlet overblik

For at føre dette ud i livet, kan du investere i Stackss regnskabsprogram. Med det online regnskab får du ikke blot overblik over din virksomheds regnskab, du får også mulighed for at forenkle arbejdsgangen i din virksomhed. Dette skyldes, at Stackss er baseret på Microsoft Dynamics, hvilket gør programmet i stand til at ”snakke sammen med” andre IT-løsninger i din virksomhed. Dette forenkler ikke blot arbejdsgangen, men samler også din virksomheds information og aktiviteter.

 

Tilpasset til den enkelte medarbejder

Det er svært at opbygget sit regnskab eller budget efter en skabelon, da disse kan se enormt forskellige ud, alt afhængig af hvilken form for virksomhed der er tale om samt hvilke job, der er tilknyttet virksomheden. Men du kan med Stackss regnskabsprogram, tilpasse din virksomhed og dine medarbejdere, hvilket effektiviserer den enkelte medarbejders arbejdsdag ved at gøre den lettere og mere tidsbesparende.

 

Gør økonomien overskuelig

Ved at benytte dette regnskabsprogram, bliver økonomien ikke negligeret eller besværliggjort. Hvilket desværre kan forekomme med et uorganiseret regnskab eller gennem dårlig kommunikation. Begge dele kan forebygges med dette regnskabsprogram, hvortil du kan automatisere din bogføringsprocedure samt indføre dine medarbejderes løn i et nemt, sikkert og billigt lønsystem. Stackss er både simpelt og hurtigt at komme i gang med, så hvorfor ikke starte allerede i dag?