Blog

Få hurtigere adgang med Siri Shortcut og Google Assistant for iOS

Hvis du har en iPhone eller en Android smartphone, så kender du helt sikkert til enten Siri, Alexa, Cortana eller Google Assistant. Stemmer, der kommer ud af din smartphone, blot for at hjælpe dig. Det kan være til at sende sms’er, ringe op, åbne apps eller hvis du har et spørgsmål, kan du stille det og herefter få et svar. Helt uden at røre en finger. Men som du nok også ved, er det ikke altid helt uden problemer. Det er nemlig ikke sikkert, kvindestemmerne i din smartphone forstår hvad du siger. Hvilket kan blive et problem, da det kan lede til en del misforståelser.

 

Tilføj ”OK Google” til Siri

Hvilket der selvfølgelig bør undgås. For at undgå fejl og misforståelser kan du downloade Google Assistant app for iOS. Denne funktion kaldes Siri Shortcuts og for at benytte denne funktion skal du først downloade appen og trykke på indbakkeikonet nederst til højre. Herefter popper der en notifikation op, der fortæller dig, at du kan tilføje Google Assistant, også kaldet ”OK Google” til Siri. På den måde skal du kun benytte korte sætninger, måske endda blot et enkelt ord. Herved forekommer der færre misforståelser og du får hvad du beder om.

 

Gør alting meget lettere

Siri & Search har en række andre nyttige shortcuts funktioner så det bliver endnu nemmere for dig. Du kan for eksempel have en forkortelse der hedder spil, hvortil du bliver ledt hen til dine spilleapps. Derfor vil ”OK Google” helt sikkert gøre dit venskab med Siri endnu bedre og du får hvad du søger i første forsøg helt uden misforståelser og forvekslinger. Samtidig hjælper det dig med at gøre brugen af din iPhone langt nemmere og hvem vil ikke gøre det nemmere for sig selv?