Blog

Få en tøjkriseafværgende efterårsgarderobe

Der er mange fordele ved at efteråret så småt er begyndt at indtræffe. Når temperaturen falder og dagene bliver mørkere, behøver man ikke have dårlig samvittighed over at opholde sig indenfor. Det sværeste ved de varme sommerdage er, at man oftest føler sig forpligtet til at opholde sig udendørs, når vejret endeligt er godt.

Om efteråret er det lovligt undskyldt at opholde sig indenfor, og det giver desuden anledning til at putte sig væk i stilfulde og farverige lag-på-lag outfits, når man endelig bevæger sig udenfor.

Fordelene ved at det er ved at blive efterår

Efterårets er måske de færrestes favorit årstid, men hvis man elsker computerspil eller indendørs aktiviteter, så er efteråret den bedste årstid til sådanne aktiviteter.

Efteråret har en særlig stemning over sig, og det indbyder ofte til, at man kan hygge sig lidt ekstra. Når efteråret melder sin ankomst, så er det tid til at finde efterårsgarderoben frem, og det indebærer oftest også at finde hyggetøjet frem.

Når det bliver mørkt og gråt udenfor, så er det formentligt de færreste, der planlægger udendørs aktiviteter, men ikke desto mindre kan det selvfølgelig ikke undgås, at man engang i mellem må trodse regn og kulde for at begive sig udenfor en dør. Heldigvis er efteråret også lig med lag-på-lag tendenser, som gør det tilladt at putte sig væk i tygge trøjer og lange kjoler.

Kom hurtigt ud ad døren

For mange er det blevet den tid på året, hvor efterårsgarderoben skal fornyes. Selvom det er begrænset, hvor meget man har kunne nå at gå i sit sommertøj i år, så er det endnu en gang blevet tid til at pakke sommertøjet væk og opdatere garderoben med varmere beklædningsdele.

Hvis du elsker at gå i kjoler, så behøver du heldigvis ikke at begræde dig over, at sommeren er slut. Der findes nemlig masser af flotte og farverige kjoler, som kan pifte selv den kedeligste efterårsdag lidt op. Det kunne eksempelvis være en Neo Noir dress.

 Med en farverig og sprudlende garderobe behøver efteråret ikke at være trist og gråt, faktisk er der mange fordele ved efterårets kommen. De lavere temperaturer giver os mulighed for at gå i smarte lag-på-lag outfits, og med en flot maxikjole fra Neo Noir og en dejlig varm strik er det ingen sag at komme ud ad døren.

Det bedste ved efteråret er også, at man ikke behøver at lægge sig meget tanke i, hvad man har på. En smart, lang kjole og en strik kan gå til enhver anledning, og så er der ingen, der kan se, at du har brugt det meste af formiddagen på at sidde foran computeren, inden du skulle ud ad døren.

Med en farverig garderobe bestående hovedsageligt af maxikjoler og varme strikke behøver du aldrig at komme i tøjkrise, og jo mindre tid man skal bruge på at vælge dagens outfit, jo mere tid er der til andre ting såsom at spille computer eller PlayStation.

Med Neo Noirs nye efterårskollektion kan du også slippe afsted med at komme ud ad døren i et smart joggingsæt, og hvem vil ikke gerne eje et joggingsæt, der egner sig både computerspil og fest?