Blog

Få dig en fed bil, digitalt eller real life

Som tidligere blogget her på Download.dk, så kan vi ikke få nok af biler og bilspil. Og der er da heller ikke noget federe for nørder, som os, end maskiner der både ser ud af noget og som kan noget. Vi har nydt bilspillene siden vi var små, alt lige fra Mario Karts til GTA V, og nu er (de fleste af os) gamle nok til også at køre rigtige biler.

 

Og hvad enten den første bil er en Suzuki eller en Mercedes, så er det bare noget specielt og et kærlighedsforhold man ikke kan se bort fra. Og som borger i et land som Danmark er der heldigvis, på trods af crazy bilafgifter, adgang til både digitale og virkelige biler.

 

Her på Download.dk har vi utallige bilspil og regner man vores kolleagers bilspil på DLC.dk med, så er der virkelig meget godt, at vælge imellem. Se f.eks. DLC.dk’s efterårsartikel omkring samme emne her.

 

Men hvad snakker vi om? Let adgang? Ja, ja til spillene, men hvad med de rigtige biler? Svaret er enkelt og består af ét ord: billeasing

 

Leasing af bil er nemlig en oplagt mulighed for den unge nørd, som ønsker sig en ordentlig bil og som kender sin gøren og laden i årene fremover. For det er eneste men ved leasing. Man skal vide ca. hvad ens forbrug af bilen er, gerne de næste tre år. For man kan som oftest ikke uden videre opsige aftalen og det kan være dyrt at tilkøbe kilometre, hvis man kører længere end forventet.

 

Men foruden det, så er det ofte en rigtig god handel, hvor man billigt kan komme til en relativt dyr og ny bil og ikke skal være urolig for værkstedsregninger o.l.

 

Leder du derimod ”bare” efter et lækkert bilspil, så tag et kig her, hvor Download.dk tilbyder rigeligt af disse!