Blog

Døjer du med en langsom PC? Sådan bliver den hurtig igen

Har du en langsom PC som du gerne vil have skal blive hurtig igen? Her er en 100% gratis guide til at undgå en langsom PC i fremtiden.

Har du en langsom PC som du gerne vil have gjort hurtig, så er du havnet på det rette sted. Der er nemlig masser af muligheder for at få gjort en langsom pc hurtig igen, som ikke kræver at du skal ud og bruge en formue på dyre programmer, nye RAM til din computer eller måske en helt ny computer.

Lad os kigge på hvordan du kan få gjort en langsom PC hurtig igen.

Gør en langsom PC hurtig igen

Da du købte din PC så var den garanterede lynhurtig og du døjede ikke med at den skulle starte op hver gang du brugte den. Men efter at du har haft den i noget tid så er den blevet langsom og sløv, og man skulle næsten tro at producenten gjorde det med vilje for at sikre at du købte en ny computer i nærmere fremtid. Ja, du er måske nærmest blevet desperart over at du har fået en langsom pc igen. Men faktisk så er det slet ikke så slemt.

Problemet ligger i at hver gang du downloader et nyt program, så vil det blive en del af det opstartsflow din pc har. Så når du starter din PC op, så vil der bagom systemet også starte dette nye program op, og efter at du har haft din pc længe, så er der massere af programmer der skal starte op og køre i baggrunden. Men du kan faktisk rense din computer så den kun starter op med eksempelvis windows så det aldrig kommer igen på din pc.

Rensning af computer – Så nemt er det

Der findes flere gratis programmer som kan hjælpe med at fortage rensning af en computer, men vi anbefaler at du følger guiden til at fortage en rensning af din computer her som er ganske nem og som rent faktisk virker. Når du har fortaget en rensning af din computer og dens database, så vil du fra samme øjeblik du tænder den næste gang, opleve at den er markant hurtigere, og vupti, så har du sparet en masse penge på en ny computer.