Blog

Disney plus i Danmark – sådan kan du se det nu

Disney Plus er Disney’s store nye satsning, som indeholder alle deres serier og film som er lavet og procueret af Disney eller nogle af de filmselskaber som de ejer. Vi kigger i denne artikel på hvordan du kan se Disney Plus i Danmark, da den kun er lanceret i USA indtil videre.

Disney Plus i Danmark

Disney udmeldte for flere år siden at de ville komme med streamingtjenesten Disney Plus, som ville indeholde alle deres klassiske film og serier, men der er gået år nu og den er først lige blevet lanceret i USA. Vi havde håbet på at den kom til Danmark i nærmere fremtid, men vi kan nu godt få lange udsigter til at få denne streamingtjenester i Danmark da der endnu ikke er nogen publiceringsdato og fordi de først lige har udmeldt at den åbner i andre store lande i Europa, som blandt andet tæller tyskland som har over 80 millioner indbyggere, hvilket naturligvis er et stort markedet for Disney. Men du kan faktisk godt se Disney Plus i Danmark, ved at få det til at ligne at du er i USA. Lad os kigge på hvordan.

Sådan kan du se Disney Plus i Danmark

For at se Disney Plus i Danmark, så skal du naturigvis enten flytte til USA for at få et Disney Plus abonnement med en amerikansk Ip adresse, eller den måske lidt lettere løsning, som hedder at du skal simulere at du rent faktisk befinder dig i USA, for at kunne se Disney Plus mens du er i Danmark. For at gøre det skal du bruge en såkaldt VPN som står for ’’Virtuel Private Network’’ som giver dig mulighed for at fjerne geografiske blokeringer ved at få det til at ligne at du befinder dig på en anden lokation. Dette kræver blot at du køber en VPN som koster mellem 15 og 50 kroner om måneden, og så kan du fjerne alle geografiske blokeringer samt du kan blive anonym på internettet samtidigt.

Sådan gør du:

  1. Køb en VPN tjeneste
  2. Log på en server i USA
  3. Opret et Disney Plus abonnement
  4. Se Disney Plus i Danmark som en af de første.

Ja, så nemt er det faktisk at se Disney Plus i Danmark selvom det ikke er lanceret endnu. Det eneste minus der er ved dette, er at der endnu ikke er lavet danske undertekster, men det overlever vi nok nu hvor vi har fået adgang til dette kæmpe udvalg af film og serier på Disney Plus.