Blog

Design dit nye hus med software

Her på Download.dk kan du finde i tusindvis af titler på software og selvfølgelig også software, der kan lette dit arbejde, ja faktisk gøre det sjovt, at opbygge og indrette dit hus til mindste detalje. Den bedste titel til emnet må være Roomsketcher Home Designer, som kan findes ved at søge i vores søgemaskine herover. Det kan bruges både på Mac og PC.

I programmet kan du vælge imellem uendeligt mange materialer og opbygge vægge og interiør indtil mindst detalje. Faktisk så detaljeret, at byggefolkene kan bruge dine tegninger som udgangspunkt for byggeriet. Og måske bedst af alt, så kan du i store træk bruge programmet helt gratis. Det koster kun en smule, hvis du skal i gang med dets meget avancerede funktioner.

 

Vil du ikke starte helt fra bunden, men stadig have noget unikt, så kan man kigge på nybyggeri i Århus. Kigger man på nybyggeri i Århus og omegn finder man nemlig en del boliger fra firmaet Ide Huse, der hjælper dig med at bygge dit eget hus fra bunden, men med visse standardelementer.