Blog

Den perfekte grillbuffet med lidt hjælp fra din iPhone

Skribenten bag dette blog-indlæg kan ikke huske en vejrmæssig lige så godt sommer, som denne utrolige sommer. Det er helt utroligt, at opleve i Danmark, hvor vi normalt er glade for to ugers sommer og det ændrer også vores vaner.

Vi vil meget hellere være udenfor, sammen med venner og familie og grille, selvfølgelig. Så hvordan kan man få mest muligt ud af denne sommer med lidt hjælp fra IT? Nettet og tilbehør til din iPhone selvfølgelig!

 

Bestil en grillpakke online og grill kødet perfekt med denne gadget

Hvis du elsker godt selskab, god mad og at grille, men i mindre grad har tid og lyst til at handle i det dejlige vejr og tage stilling til det ene og andet, så bør du drage fordel af nettet, f.eks. via din iPhone på terrassen, og bestille en grill buffet ud af huset online

Når pakken med det gode kød, hjemmelavede ketchup og den sprøde salat ankommer, så er det rart, at kunne holde styr på kødet, imens man chit-chatter med gæsterne.

Og her kommer WeGrill ind i billedet. Det er et smart stegetermometer, som kommunikerer direkte med din iPhone via Bluetooth på op til 45 meters afstand. Den kan indstilles til en række forskellige kødtyper, på temperatur og tid.

Hvis du hellere vil tage projektet fra bunden af, så kan du overveje denne gratis app fra Weber, der ikke bare tilvejebringer 250 lækre opskrifter til din iPhone, men som også kan planlægge forberedelserne for dig, alt efter, hvornår det hele skal serveres. Men appen kan også generere en smart indkøbsliste til dig, så handleturen kan klares hurtigt og uden fejl.

Så nu har du en rigtig god undskyldning for at kigge lidt på den elskede teknologi i solvejret og med familie og venner på sidelinjen, der spændt venter på den lav-høj teknologiske spise.