Blog

Den perfekte app til golfentusiasten

Golfverdenen er spændende, og der findes rigtig mange danske golfentusiaster, som nyder at tilbringe flere timer på de flotte golfbaner landet over. Har du kendskab til putter fra mærket Scotty Cameron golfsæt, eller ejer du måske allerede sådan en? Er golfudtryk som eksempelvis hole-in-one, inside-out, kompression samt lobwedge blevet til en naturlig del af dit ordforråd? Så kan du med stor sandsynlighed kalde dig for en ægte golfentusiast, og derfor er den gratis app GLFR uundværlig for dig.

 

GLFR – en uundværlig hverdagsapp

Appen GLFR har en række smarte features, som du vil få stor glæde af som passioneret golfspiller. Appen giver dig blandt andet et overblik over alle de danske golfbaner, der findes. Disse kort bliver naturligvis opdateret løbende, så du hele tiden er opdateret på den bane, som du spiller på.

En anden funktion, der skaber stor begejstring blandt mange glade brugere af appen GLFR er, at du kan måle afstanden til det næste hul på golfbanen via en GPS-funktion. Med denne funktion får du altså en præcis afstandsberegning, der hjælper dig, når du skal vælge, hvilket udstyr du bør tage i brug for at skyde golfbolden så præcist som muligt mod hullet. Så hvis du er vild med at spille golf, kan appen GLFR være med til at gøre spilleoplevelsen en tand bedre.

Appen kan både downloades til din smartphone via Google Play og App Store.