Blog

De traditionelle visum er blevet udskiftet med elektroniske visum

Verden har forandret sig på mange områder. Dette er noget vi især mærker til, når vores fysiske beviser bliver til elektroniske og arkivkasserne begynder at være overflødige.

Lagring i skyen fremfor den brandsikre arkivkasse – eller rodeskuffen

Det kan være dine uddannelsespapirer, kursusbeviser, truckcertifikatet eller dit visum. Stort set al dokumentation er i dag blevet elektronisk. Det kan være svært for mange at omstille sig, når de støder ind i det elektronisk for første gang, og pludselig skal tage stilling til lagring i skyen fremfor lagring i den brandsikre arkivkasse.

Det har dog mange behagelige konsekvenser med sig også. Vi kan virkelig få ryddet op i papirbunkerne derhjemme, men vi kan også være mere bæredygtige i forhold til vores verdens klima, når vi ikke bruger papir, bare for at bruge papir.

Efter tilvænning til forandring, kommer du til at se fordelene

Er du personen der skal ud og rejse og skal du måske for første gang i lang tid ansøge om et visum for at kunne rejse til et andet land, så vil du også her opleve at tingene er blevet gjort mere elektroniske. Så læs mere på e-visa.dk, hvis du lige vil have den seneste update med, hvad der nu er gældende.

Det er ikke kun dit visum der er blevet gjort elektronisk, når du skal ud på en rejse. Faktisk er det i dag blevet muligt at gå ind i en lufthavn og fortsætte helt hen til boarding uden at skulle bruge andet end elektroniske dokumenter. Du kan sågar tjek ind til afrejse hjemmefra.

Det er blevet let helt generelt, efter at alting er blevet mere elektronisk. Det kan dog være svært for vanedyrene, der også havde det hårdt da den gode håndskrift blev skiftet ud med maskinskriveriet i stedet, men ligesom i dette tilfælde, så er det alt sammen bare noget der handler om tilvænning, og så ser vi fordelene igen.