Blog

De 10 Bedste Spil 2021

10. Fallout 76

Meget lig nogle af de andre spil på denne liste, er Fallout 76 et spil med en plettet fortid. Men nogle gange får vi de bedste succeshistorier ved, at spil rejser sig fra ilden og asken, som de ellers var begravet under.  

Hvis du er interesseret i post-apokalyptiske spil eller rollespil, så er Fallout 76 helt sikker noget for dig. Som en vault dweller (en person, der er gået under jorden som forberedelse på den store atomkrig der har været, er det nu på tide at du forlader bunkeren og bevæger dig ud i verden - muligvis til et andet resultat end du originalt havde troet. 

9. Minecraft

Minecraft har været på de fleste gameres tanker i mange år efterhånden. Spillet er baseret på kreativitet, da det er spillerne selv, som former verden og skaber ikoniske bygningsværker. På denne måde er du på mange måder selv herre over hvor sjovt du har det i spillet - og der er derfor også altid noget at tage sig til i dette online univers. Du har også mulighed for at dele dine kreationer med resten af verden og der er selvfølgelig mulighed for at spille multiplayer også. 

8. Heroes of the Storm

Heroes of the Storm er et MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), som sætter dig ind i en arena, hvor du i fugleperspektiv kan spille som en af Activision Blizzards ikoniske helte eller skurke. Hver karakter opfylder en bestemt rolle, som hjælper dig med at nedlægge det modsatte hold hurtigst muligt, eller at holde dit eget hold i live længe nok til at overtage modstanderens base. 

Gennem årene har Activision Blizzard opdateret deres liste over spilbare karakterer, så du nu står med en massiv mængde af forskellige karakterer, du kan vælge imellem. Det er også muligt at optjene skins og andre kosmetiske belønninger, som kan være med til at ændre måden dit spil ser ud på. På denne måde kan du også vise dine med- og modspillere præcis hvor sej du er, eller hvor god til spillet du er.

7. Cyberpunk 2077

Cyberpunk havde en hård start, men har efterfølgende fået udredt deres store problematikker. Spillet har lidt under de massive forventninger som spillerne sad med - håbet om en kæmpe åben verden, som giver dig uanede muligheder for at skabe en unik karakter med en unik historie gjorde det praktisk talt umuligt at leve op til de løfter, de selv havde givet. Nu er de fleste problemer dog som sagt udredt og du kan dermed nyde den moderne, teknologi-besatte verden i Cyberpunk, som leder til en masse spændende spil oplevelser. 

6. Smite

SMITE er, ligesom Heroes of the Storm, et MOBA - men her med en alternativ vinkel. I stedet for at se arenaen oppefra i fugleperspektiv, svæver du her i stedet bag ved din karakter, hvilket giver anledning til kampe som kan virke mere engagerende og giver en større gennemslagskraft til den ellers lidt ældre titel. 

Derudover opdateres SMITE løbende og har på nuværende tidspunkt 116 forskellige guder, gudinder, mytiske monstre og ikoniske helte at vælge imellem i guddommelig kamp. 

5. Hearthstone

Hearthstone har været et af spil giganten Activision Blizzards alternative titler siden 2014. Men lad dig ikke slå ud af at spillet er det allernyeste. Ligesom så mange andre af Blizzards spil, så er der brugt en teknik som gør, at spillene kører uden problemer og med grafik, som er i stand til at konkurrere med moderne titler, grundet deres tegneserie-agtige udseende. 

4. League of Legends

League of Legends hører, ligesom nogle af de andre titler på denne liste, en del af genren MOBA. League of Legends er dog særligt kendt for deres store navn, når det kommer til E-sport verden, hvor der afholdes store turneringer med kæmpe pengepræmier. 

Hvad end du har lyst til at spille et spil for sjovt, eller om du vil forsøge dig med en professionel spil karriere, så er der muligheder i dette spil, som løbende bliver opdateret med nye karakterer og balancering af spillet, så alle karakterer kan fungere effektivt mod hinanden.

3. Fortnite

Fortnite har efterhånden slået sig fast som et decideret gaming fænomen, særligt hos den yngre målgruppe. Spillet er i genren Battle Royale, som kort sagt er en spilgenre, hvor man bliver kastet ind i en arena sammen med massevis af andre spillere og herefter skal kæmpe til døden, mens man bygger vægge og trapper for at overkomme terrænet og opsamle våben, biler og andre hjælpemidler. 

Ikke nok med, at du spiller imod alle de andre spillere, så er der også et mystisk uvejr på vej, som langsomt bevæger sig tættere og tættere på. De mørke lilla skyer og det tæppe-lignende slør, som stormen trækker med sig, tvinger dig og de andre spillere ind mod midten som tiden går og til sidst står kun én person tilbage, som sejrherre over Fortnite Arenaen. 

2. Genshin Impact

Genshin Impact blander hurtige, responsive kampe med en kæmpe verden, som kan udforskes horisontalt og vertikalt. Derudover indeholder spillet et kompliceret system, baseret på universets elementer, som kan sammensættes, så der kommer nye, eksplosive resultater. 

For eksempel kan du bruge en vand karakter til at gøre dine fjender våde og derefter ramme dem med et lynnedslag, som gør dem ude af stand til at angribe dig. 

Når du bliver træt af at kæmpe, kan du efterfølgende klatre på klippevægge, svømme i havet eller glide gennem himlen i søgen efter kister og juveler, som giver dig exp på niveau med kampe mod nogle af landets største bosser.  

1. Final Fantasy XIV

Final Fantasy er helt sikkert et af de mest eftertragtede spil - og har været det i gennem hele 2021, da den sidste udvidelsespakke ‘Shadowbringers’ har været højt anmelderrost og har været med til at sikre spillet en masse flotte titler og priser i slutningen af 2020. 

Denne anerkendelse af spillet er blevet pisket yderligere op, da mange store navne (blandt andet streamere) af lignende indhold i andre spil, nu har besluttet sig for at eksekvere eksodus og vandre fra blandt andet World of Warcraft til Final Fantasy. 

Nu er det perfekte tidspunkt til at påbegynde dette spil - serverne er fyldt med folk, som enten lige er startet deres eventyr, eller som er klar til at tage dig under deres vinge og hjælpe dig ind i dette magiske spilunivers.